Weekendens støvlespots: Med eller uden Dynamic Fit Collar?

Flere steder i Europa tog de sig friheden og holdt rene målfester. Det var dog ikke kun målene som lyste weekendens fodboldhøjdepunkter op. Også fodboldstøvlerne, ført an af Nikes nye farveopdatering, gav anledning til festfyrværkeri..

Christian Eriksen (Tottenham) - Nike Magista Opus Turkis/Orange/Hvid Hvad der ligger til grund for Christian Eriksens skifte fra Magista Obra til Opus ved vi ikke, men det er i hvert fald faktum efter søndagens kamp mod West Bromwich. I den nye farveopdatering optrådte Chrsitian Eriksen således med den nye Magista Opus. Hvad tror du grunden er?

Nicklas Bendtner (Wolfsburg) - Nike Mercurial Superfly IV Orange/Hvid/Sort Og mens Christian Eriksen tilsynladende har valgt Flyknit og Dynamic Fit Collar fra, så har Nicklas Bendtner valgt det til, efter at han i weekenden optrådte med den nye orange Superfly. Bendtner fik hele kampen i weekenden og noget kunne tyde på at han er på vej tilbage til toppen.

Patrice Evra (Juventus) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort Også Patrice Evra ser ud til at have forelsket sig i Magista Obras innovative elementer. I hvert fald fangede vi ham i midtugens kamp mod Malmø i Champions League med den første farvervariant af Magista Obra. Evra spillede dog ikke i weekendens kamp mod Milan, så det bliver spændende at se, hvorvidt det var en engangsforestilling eller et permanent skifte fra Tiempo Legend V.

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort Og mens der er blevet givet og taget lidt fra ovenstående spillere, så ser Iniesta ud til at være helt fint tilfreds med status quo. Han spiller nemlig stadig i den første farvevariant fra Magista Obra, og som Barcelona blæser derudaf i La Liga, så er der da heller ingen grund til at skifte tingene ud foreløbigt.

Mario Balotelli (Liverpool) - PUMA evoPOWER Gul/Lilla/Blå Et sted, hvor det til gengæld godt kunne gå lidt bedre er over på Merseyside. Balotelli fik sin første scoring i midtugens Champions League opgør, men der var desværre ikke meget at hente i lørdagens kamp mod West Ham. Heller ikke selvom Balotelli havde skifet sine Tricks ud med den seneste farvevariant af PUMA's power støvle - der dog præcis som hans Tricks fodboldstøvler er lavet i læder og ikke AdapLite.

Radamel Falcao (Manchester United) - PUMA evoSPEED 1.3 Lilla/Gul Og apropos dårlige tider, så ser det endnu ikke ud til at det er blevet helt rosenrødt i den røde del af Manchester. I hvert fald måtte De Røde Djævle lide et smertfuldt nederlag da de gæstede oprykkerne fra Leicester City. Her fik Falcao sin debut fra start og selv om at han fik en asisst og et skud på stolpen med på CV'et, så kunne hans farveskifte fra PUMA Tricks til Lilla/Gul desværre ikke bringe en sejr med sig.

Samuel Eto'o (Everton) - PUMA evoSPEED 1.2 (Blackout) Og mens Falcao stadig holder sig til den seneste opdatering af evoSPEED så har Eto'o valgt at være trofast mod 1.2 modellen, som han efterhånden har spillet med i noget tid. For at prøve noget nyt har Eto'o dog blackoutet modellen og som vi kan se er det ikke en hel nem opgave at bevare den sorte farve. Hvordan blackouter du dine fodboldstøvler?

Esteban Cambiasso (Leicester City) - Adidas Nitrocharge 1.0 (1. generation) Og apropos ældre modeller, så passer Cambiasso vel perfekt inde under den kategori. Ikke blot fordi at han er ved at være oppe i årene, men også fordi at han stadig spiller i den første generation fra Nitrocharge. Og ikke bare den første generation, men også den første farvevariant, som modellen udkom i. Og ja, ud fra weekendens strabadser kan vi vist godt bekræfte at gammel kærlighed aldrig ruster...

Katrina-Lee Gorry (Brisbane Roar) - Nike Magista Opus Det betyder dog ikke at ny kærlighed ikke fungerer godt. For det er Katrina-Lee Gorry et fint bevis på, her hvor hun har fanget sig en farvevariant til kvinder. Og at hun lige har valgt at spille med den farvevariant er nok ikke helt tilfældigt. Modellen kommer nemlig i klubbens farver Sort/Orange/Hvid. De har så samtidig fået et lille tvist af Pink. Bare lige for at krydre det hele lidt op. Hvilke farver vil du gerne have et par fodboldstøvler i?

Dame N'Doye (Lokomotiv Moskva) - Nike Mercurial Vapor VIII Turkis/Orange Med den populære 9. generation af Mercurial Vapor og ikke mindst den seneste 10. generation, hører det efterhånden til sjældenhederne at spotte ældre generationer af Nikes succesfulde letvægter. Vi kunne derfor ikke modstå fristelsen da vi faldt over Dame N'Doyes valg af fodboldstøvler. I weekenden var han nemlig hoppet i en turkis/orange Vapor VIII. Og nå ja, designet minder da umådelig meget om det nye design på Magista støvlerne. Et tilfælde?

Arda Turan (Atletico Madrid) - Nike Magista Opus Turkis/Orange/Hvid Vi slutter af med dagens helt store spørgsmål: Med eller uden Flyknit og Dynamic Fit Collar? Hvis vi spørger Christian Eriksen og Arda Turan, så må svaret lige nu vel være uden. Båder Eriksen og Turan var to af Nikes frontfigurer ved præsentationen af den nye Magista Obra, men nu har de begge taget skiftet over til Magista Opus. Men hvad siger du - er det bedst med eller uden ankelsok og Flyknit? Bemærk i øvrigt Turans knopsystem, der er den gamle Intertract-sål fra Nike, som blev brugt på Air Zoom Total 90 I og II, og som har været foretrukket af mange stjerner siden da.

Javier "Chicharito" Hernandez (Real Madrid) - Nike Tiempo Legend V (NikeID)

Inden vi helt lukker for denne weekends støvlespots, tager vi lige et sidste kig i retningen mod Madrid. For i weekenden trådte Javier "Chicharito" Hernandez virkelig frem i lyset da han lukkede og slukkede Real Madrids storsejr med to flotte scoringer. Det gjorde han i sine customized whiteoutede Tiempo Legend V. Chicharito er set træne i Superfly, men det ser ud til at han til syvende og sidst bare foretrækker den klassiske følelse og look som Tiempo Legend V tilbyder.

Endnu et støvlespot er lagt bag os og det har nok efterlad os med flere spørgsmål end svar. Ikke desto mindre, så hører vi gerne om dine erfaringer. Hvilke fodboldstøvler er dine favoritter i øjeblikket og hvorfor?