Unisport look of: Nike Tech Pack leverer varen

Mens vi har travlt med at holde fokus på vores præstationer på banen, så er den tid vi bruger udenfor banen mindst lige så vigtig. Hvis man vil sigte mod stjernerne, så er der ingen tid at spilde. Med hjælp fra Nikes Tech Pack stiller vi skarpt tøjet der skal gøre dig til en champion både på og udenfor banen. Unisport look of… er tilbage!

Fodboldkampe vindes ikke kun på banen. Det er i lige så høj grad det arbejde der lægges i det uden for banen, som skiller bukkene fra fårene. Siden 2007 har Nike derfor forsøgt at skabe de bedste forudsætninger for deres atleter med Nike Tech Pack.I 2013 blev Nike Tech Fleece introduceret og leverede en nyfortolkning af en af Nikes klassikere. Nu er den tilbage i Nikes Tech Pack efterårskollektion og den bringer optimeret åndbarhed, isolering og letvægt med sig.

Unisport look of har samlet et udvalg af smarte Tech Pack produkter. Find dem her.

Hele kollektionen er udviklet med en særlig termisk konstruktion, som sikrer en optimal kombination af varme og komfort gennem letvægtsmaterialer. Denne Tech Fleece er derudover vandafvisende og derfor perfekt rustet til de stormfulde og kolde efterårsmåneder. Og så er det jo bare ekstra fedt at designet holder sig i den smarte og stilrene genre, som vi kender det fra for eksempel Nike F.C.

Unisport look of har samlet et udvalg af smarte Tech Pack produkter. Find dem her.

Der er også kælet lidt ekstra for dine ben, som kan forkæles af af de lækre Tech Pants. Udover at holde på varmen er der sat stor fokus på det personlige og komfortable fit og materialet er derfor blødt og elastisk, så bukserne følger benenes form, så man ikke føler sig fanget i dem.

Unisport look of har samlet et udvalg af smarte Tech Pack produkter. Find dem her.

ALT_TAG

Pak din nye Saturday Duffel sportstaske lige her - kun 999,-

For at toppe det hele har Nike naturligvis sørget for at fødderne ikke skal efterlades ubevogtet. Og hvorfor også gå på kompromis, når fodtøjet er det område, som startede hele Nikes eksistens? Her kan du for eksempel hoppe i et par Air Max Lunar1 som udover sit efteråslook, er et pragteksemplar i stødabsorbering og unik komfort. Og der har du det. Dit efterårslook udenfor banen, som skal hjælpe dig på vej mod toppen.

Unisport look of har samlet et udvalg af smarte Tech Pack produkter. Find dem her.

Nike Tech Pack har efterhånden eksisteret i 7 år, og vi kan kun sige at det gået i den helt rigtige retning for Nikes off-pitch tøj. Teknologien bag er helt up to date og stilen sidder lige i skabet. Eller, det er i hvert fald vores holdning. Hvad synes du om det?