Unisport WebTV: Jakob anmelder evoSPEED 1.3

Siden PUMA lancerede opdateringen af evoSPEED 1.3, har der været stor efterspørgsel fra Jeres side efter en anmeldelse. Nu har vi hørt Jeres bøn og sendt Jakob ud på grønsværen med evoSPEED 1.3 på fødderne. Så læs med og se videoen og bliv klogere på om PUMA’s letvægter skal være din næste fodboldstøvle.

Ret skal være ret. Der er vel nok en grund til at opdateringen af evoSPEED blot er ændret fra 1.2 til 1.3. For opdateringen er grundlæggende set nok nærmere en evolution end en revolution. Det skal dog ikke tolkes som noget negativt. For evoSPEED er utvivlsomt stadig en speedstøvle fra øverste hylde.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 lige her - fra 1.359,-

Det er nemlig stadig de tre nøgleelementer, light, flex og fit som hersker hos PUMA’s evoSPEED. Men hvad er det så lige præcis der har ændret sig? Jo, hvis vi starter med overdelen så leveres det stadig fra det Japanske syntetiske Teijin, men kommer en smule tyndere og blødere end tidligere. Det kræver dog stadig lidt tilspilning, før overdelen virkelig giver sig og føles lige så naturlig og blød som de alternativer der eksisterer på markedet.

Pasformen hjælpes på vej af den velkendte evoAPTO Last som er særligt udviklet til at følge fodens naturlige form. Og fordelene ved denne læst er at støvlen dermed ikke giver nogen prespunkter, hvilket sikrer et virkelig komfortabelt fit. Samtidig er det hjulpet på vej af PUMA’s Everfit Cage som i modsætning til tidligere er rykket ud på ydersiden af overdelen. Placeringen gør at man får et virkelig tæt og fastlåst fit når snørebåndene spændes.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 lige her - fra 1.359,-

Størrelsesmæssigt holder evoSPEED sig til din normale størrelse og rent faktisk mener Jakob at denne letvægtsstøvle rent faktisk henvender sig til et bredere publikum end dens alternativer. Og bred er nemlig nøgleordet, for evoSPEED synes en smule mere rummelig og er dermed ogsåe en interessant overvejelse for lidt mere bredfodede fodboldspillere.

Når det kommer til sålen, så har PUMA bevaret den samme konstruktion som befandt sig på 1.2 modellen. Og sålen er en interessant kombination mellem fleksibilitet og stabilitet. Under forfoden finder vi DuoFlex, som giver en god bevægelsesfrihed, mens Speedtrack torsionsbaren sikrer et fast greb i underlaget.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 lige her - fra 1.359,-

Alt i alt er PUMA evoSPEED en absolut godkendt speedstøvle fra Jakobs side og mens evoSPEED ikke bliver Jakobs førstevalg, så er det helt sikkert et alternativ, som Jakob vil holde tæt til hjertet.

PUMA har leveret et stærkt alternativ til markedet for letvægtsstøvler og mens opdateringen ikke vælter nogen ned fra stolen, så har de skabt nogle forbedringer som gør evoSPEED stærkt præstationsdygtig. Men hvad mener du om evoSPEED. Hvor rangerer du den i blandt alternativerne af letvægtsstøvler?