Konkurrence: Vind FIFA15 til PS4 med Unisport og EA Sports

Det er ved at være den tid på året, hvor det nye FIFA 15 melder sin ankomst og kæresten bliver sendt en tur på shoppingweekend med veninderne så der er tid til at score nogle drømmemål. Nu får du chancen for at VINDE FIFA15 til PS4 - læs med og se hvad du skal gøre.

Ja, den er god nok - nu får du helt eksklusivt chancen for at vinde FIFA15 til PS4. Vores venner fra EA Sports Danmark har nemlig hooket os op med et eksemplar, som vi giver væk til en heldig udvalgt der kan få lov at prøve kræfter med det nye fodboldspil.

Konkurrencen foregår på Instagram, og alt du skal gøre for at være med er følgende; Poste billedet - der kan downloades her på Instagram og tagge det med #UNISPORTxFIFA15. Så er du med, og kan blive den heldige vinder, der trækkes på tirsdag.

Det nye FIFA15 byder igen i år på en række forbedringer, hvor bl.a. den kunstige intelligens er blevet lavet om, så de virtuelle spillere nu reagerer langt mere som et hold på banen. Samtidig spillernes bevægelser nu blevet både mere realistiske og med mange flere facetter, så man kan komme endnu tættere på følelsen af rigtig fodbold.

Vi havde allerede i starten af september muligheden for at prøve det nye FIFA15, da vi afholdte en Unisport FIFA15-turnering i forbindelse med DM i FIFA14 - og der er helt bestemt masser af grunde til at glæde sig til næste torsdag. Eller, FIFA-torsdag, som vi måske skulle kalde det.

Men hvad venter du på? Hop over på Instagram, upload billedet og tag #UNISPORTxFIFA15 og kryds fingre for at det bliver netop dig, der hiver det nye FIFA hjem til lanceringen.

Glæder du dig også til at få fingrene i det nye FIFA15? I så fald er du ikke alene - og som altid hører vi gerne dine tanker om det nye spil i boksen herunder.