Nike præsenterede nyheder ved Innovation Summit i Rom

Det har været en imponerende lanceringsuge for Nike. Først en serie af nye farverige 3. trøje og herefter en lige så livlig farveopdatering af Nikes 4 siloer. Det hele kulminerede så i går med præsentationen af den nye Elastico Superfly. Det hele blev præsenteret ved Nikes Innovation Summit som i denne omgang blev afholdt i Rom. Vi var med da præsentationen fandt sted og det gik ikke stille for sig. Få en lille bid af det her.

Når Nike inviterer til et lanceringsevent i Rom, hvor deres seneste lanceringer bliver udstillet hvad gør man så? Vi ved i hvert fald hvad vi gør. Vi smider Joltter og en kameramand ind i et fly med destination til Italiens hovedstad, så de kan være med ved første parket. Og som sædvanlig kom Joltter hjem med masser af spændende indtryk.

Det betyder også at vi har meget mere i vente til jer, men mens vi får gået de mange ruller film igennem, tænkte vi at vi lige ville dele de første indtryk fra Rom med jer. For det var rigeligt at se på. Eventets hovedsagelige omdrejningspunkt var hele den række af nye lancering, som er kommet i denne uge, selvfølgelig med særlig fokus på den nye Elastico Superfly.

Få fingrene i den nye Elastico Superfly nu. Forudbestil her.

Inden det blev tid til at få muligheden for at prøve den nye indendørssko på egne fødder udnyttede Joltter tiden til at tage en tur rundt og kigge på de nye 3. trøjer og fodboldstøvler, som også var på udstilling. Der blev endda også tid til en lille snak med Nike Football Senior Design Director, Stuart McArthur, som kunne dele lidt af sin erfaring med de nye farverige kollektioner. Det dynamiske design er noget som Nike virkelig har benyttet sig hyppigt af i år og McArthur kunne da også afsløre at det er en strategi som Nikes designere har forfulgt med stor entusiasme.

Find alle de nye farverige 3. trøjer fra Nike lige her.

For de kraftige farvevalg på både fodboldstøvler og trøjer spiller ikke bare en æstetisk rolle. Det bygger lige så meget på indsigt i spillet og helt faktuelle studier, som viser at de kraftige farver skaber stærkere visuelle indtryk for øjet og gør det på den måde også nemmere for medspillerne at finde hinanden på banen. Logisk, muligvis - men ikke desto mindre en smart måde at inkorporere det i designet på.

Gå ind og find de nye farver fra Nikes 4 siloer her.

Udover at de mange lanceringer var til udstilling, havde Nike også skabt lidt fokus omkring deres nye partnerskab med AS Roma og der var derfor også mulighed for at gå helt i sømmene med deres trilogi af trøjer. Og eventets destination bragte også andre muligheder med sig. Men det skal du nok få meget mere om snart...

Efter at være blevet lidt klogere på tankerne bag trøjer og fodboldstøvler, var det så tid til at gøre bekendtskab med den nye Elastico Superfly og fik Joltter ikke blot mulighede for at se den - han fik også muligheden for at give dem en prøvetur. Sammen med resten af de inviterede gæster tog de ud på en bane under ægte street omgivelser, hvor de kunne udføre alle deres imponerende tricks med den nye sko. Og Joltter var bestemt ikke skuffet.

Få fingrene i den nye Elastico Superfly nu. Forudbestil her.

Nikes Innovation Summit i Rom var altså et hurtigt øjebliksbillede på, hvad der rører sig inden for Nikes fire vægge og der er da tydeligvis masser at være begejstret for, hvis man er fan af Nikes produkter. Særligt den nye Elastico Superfly, som både kommer i en IC og TF model er absolut noget, som er værd at se nærmere på. Og det vil vi da også helt sikkert selv gøre.

ALT_TAG

Vi har meget mere at vise fra Joltters visit til Nikes hovedkvarter i Rom, men inden da kan vi sunde os lidt på de mange nye lanceringer i denne uge. Hvilket af Nikes produkter ved denne Innovation Summit er du mest begejstret for?