Nike Mercurial Blade Hinge: Benskinner på topniveau

Nike har virkelig fokus på innovation i denne tid og udover fodboldstøvler er benskinner et af de områder, hvor der virkelig bliver tænkt i nye baner. Tidligere så vi de nye Mercurial FlyLite Guard, som markerer innovation fra sin bedste side. Nu er Nike på spil igen med Mercurial Blade Hinge. Få et fokuseret kig på dem her.

I takt med at spillet bliver mere teknisk præget og ikke mindst hurtigere er der opstået et større behov for at udvikle benskinnens funktion. Beskyttelse er stadig lige så aktuelt som det altid har været. Men den skal være så diskret som overhovedet muligt. De store klodsede benskinner, med ankelbeskytter er fortid.

Find de innovative Mercurial Blade Hinge lige her. - 849,-

Mercurial Lite har længe været et populært valg blandt fodboldspillere. Men det har ikke tilfredsstillet Nike. De bliver ved med at udvikle deres benskinner og optimere dens funktion. Og den nye Mercurial Blade Hinge er endnu et skridt i den innovative retning. Således er den lavet med en skal i carbon for at kombinere den lave vægt med maksimal beskyttelse.

Blade Hinge er lavet med ambitionen om at levere en benskinne der kan give det mest optimale personlige og fleksible fit. Benskinnen er derfor også lavet, som navnet antyder, med en slags hængsel ned langs midten carbon fiber skallen så den kan omfavne skinnebenet og give den maksimale beskyttelse, samtidig med at den ikke føles unaturlig på benet.

Find de innovative Mercurial Blade Hinge lige her. - 849,-

På indersiden har Nike benyttet sig af Poron XRD skum, som former sig efter benet og bidrager også til komforten. Hertil har Nike benyttet sig af deres laserteknologi i sømmene, så sved ledes væk fra benet og bevarer et behageligt og ugeneret brug gennem 90 minutter. Og selv om at prisen kan synes lidt krydret, så tilbyder denne benskinne utvivlsomt en helt anderledes oplevelse end de eksisterende skinner på markedet.

Find de innovative Mercurial Blade Hinge lige her. - 849,-

De nye Mercurial Blade Hinge er bare endnu et bevis på at Nike virkelig har fat i den lange ende når det kommer til nytænkning og disse benskinner er måske tæt på at være den bedste kombination af komfort og beskyttelse. Hvad tænker du om skinnerne? Kunne du finde på at købe dem?