Unisport WebTV: Lær Akka 3.000 med Joltter som din mentor

Det er ingen hemmelighed at Joltter er lidt af et fodboldteknisk geni. Han er enkelt sagt født til at mestre alle de misundelsesværdige tricks. Men teknik er ikke kun et medfødt talent. Det kan og bør også udvikles gennem masser af træning. Så se med her, når Joltter deler ud af sin viden.

Nej, det er ikke et af de fravalgte klip fra Karate Kid, men der opstår alligevel lidt en stemning af Mr. Myagi og Daniel San, Joltter har taget Jakob under sine vinger for at lære ham nogle af de fedeste tricks han har i godteposen.

Og i denne første tutorial af en længere serie har Joltter sat sig for at lære Jakob og alle Jer at lave Akka 3.000. Et trick som vi har set Joltter udfører utallige gange, men som de fleste af os nok har haft svært ved at lave selv,

Men tilsyneladende er tricket ikke så svært som vi måske går og tror, for når Jakob kan lære det så forholdsvist hurtigt, så burde vi andre også være i stand til det. Og det er da også bare to enkle trin, som Joltter tager os igennem før han mener at man er i stand til at lære det grundlæggende trin for at udføre det super fede trick.

Det var faktisk ikke så svært, som man måske kunne have frygtet for Jakob at lære tricket kaldet Akka 3.000. Så der er masser af mod på at lære nye tricks. Men hvilket synes du at Joltter skal lære os næste gang? Smid dit forslag ind i kommentarfeltet. Så kan det være det bliver det der bliver valgt som næste trick.