PUMA skaber en optisk illusion med ny King II Camo

Hvad gør man når gerne vil vise noget, men ikke det hele? Man kamuflerer det selvfølgelig. PUMA har tradition for at benytte sig af det trick, når de skal lancere nye fodboldstøvler. Og hvem er PUMA til at bryde en tradition? De har netop løftet sløret for PUMA King II Camo. En opdateret version af den ikoniske læderstøvle som kommer i blot 575 par på verdensplan. Lad os se om de kan bedrage vores syn.

Hvad enten de har brugt mønsteret fra Ishihara testen for farveblinde, Razzle-Dazzle mønsteret brugt af blifabrikanter eller avisblade med Balotelli overskrifter, så har PUMA adskillige gange forvirret vores syn ved deres nye lanceringer. Ideen bygger på at skjule nogle af de nyeste tiltag, før den officielle lancering af en ny model finder sted. Og endnu engang spiller de os et puds med deres design.

Få fingrene i den nye King II Camo Limited Edition her. Forudbestil nu.

PUMA har nemlig benyttet sig af klassiske mønstre, som normalt er kendt for at skabe optiske illusioner, som forvirrer hjernen til at tro at at man ser noget, som enten ikke er der eller forekommer anderledes. Og vi må da også indrømme vi bliver ret rundtossede jo længere tid vi kigger på disse fodboldstøvler.

Men, når det er sagt, så kan PUMA’s design alligevel ikke helt snyde os fra at se at den nye King II stadig kommer i den velkendte læderoverdel, som både giver ekstrem god komfort og en helt unik, klassisk føling med bolden. Men mens PUMA stadig benytter sig af læder på overdelen, så kan vi også se at syningerne har fået en anden konstruktion end på forrige model. Det har de blandt andet gjort for at give en renere flade omkring forfoden og skabe et bedre stræk til læderet.

Få fingrene i den nye King II Camo Limited Edition her. Forudbestil nu.

Det tætte og personlige fit er noget som virkelig er kommet i fokus de seneste år og det tyder på at PUMA også skubbet det frem på listen da den nye King II skulle designes. I hvert fald ser det ud til at de har lavet nyt snøresystem, så overdelen virkelig kan omfavne foden når snørebåndene spændes helt sammen.

Sålen kommer tilsyneladende stadig i samme format som tidligere, med en kombination af koniske og firkantede knopper, som giver en fin balance mellem stor bevægelsesfrihed og optimalt greb i banen.

Få fingrene i den nye King II Camo Limited Edition her. Forudbestil nu.

PUMA har med denne nye King II Camo forsøgt at skabe en optisk illusion for ikke at afsløre alt for meget om tronarvingen til den forrige PUMA King. Men vi lader os ikke snyde så nemt igen. Hvad synes du om den nye King og designet?