Nike Hypervenom kommer nu også i Hyper Crimson

Det var en stor lanceringsdag for Nike i går, som både inkluderede en række nye 3. trøjer og farveopdateringer til Nikes 4 siloer. Fælles for hele lanceringen var Nikes valg af farver, som i denne omgang virkelig træder frem i rampelyset. Stærke og nærmest selvlysende farver pryder Nikes design og den nye Hypervenom er naturligvis ikke en undtagelse.

Nikes Hypervenom har i særdeleshed tager angrebet med storm siden den udkom i foråret sidste år. Fodboldstøvlen som blev udviklet med drablig smidighed og giftigt instinkt for øje, er siden kommet i et væld af farvekombination og nu er det alså blevet tid til endnu en omgang med nye farver.

Find de nye farver til Hypervenom lige her

Og noget tyder på at der er lidt ekstra mål i denne nye skarpe farvekombination. For Neymar tog dem allerede i brug i weekendens kamp, hvor han som bekendt sikrede Barcelona sejren med to scoringer. Og selvom farverne til en vis grad kan forveksles med sommerfarverne fra VM modellen, så holder den sig alligevel stadig til konceptet som Nike har designet efter i denne omgang med nærmeste sliklignende farver.

Med angribere som Neymar, Rooney, Lewandowski som inspiration udviklede Nike Hypervenom med tre områder for øje: Fit, Touch og Traction. Særligt gennem deres innovative NikeSkin har de formået at udvikle en fodboldstøvle, som virkelig sætter det komfortable fit og tætte boldkontakt helt i førersædet. Også den anatomisk korrekte GF13 læst har i særdeleshed bidraget til at Hypervenom er blandt de mest populære fodboldstøvler på markedet.

Find de nye farver til Hypervenom lige her

Under sålen har Nike udviklet en ny split-toe konfiguration, som giver en optimal bevægelsesfrihed. Særligt ved de hurtige retningsskifte og vendinger er denne konfiguration behjælpelig. Ideen bygger på at isolere storetåen, så energidistributionen fordeler sig bedst muligt. Ved afsættet fra jorden samler vægten sig nemlig omkring storetåen og det er derfor også herfra at resten af energien afspringer fra.

Og mens de tre områder er opnået gennem en lang række af teknologiske tiltag, så har Nike rent faktisk også fokus på et sidste område: Design. Og der er ingen tvivl om at Nikes designere har været begejstrede for de designmuligheder som Hypervenom bringer med sig. Nu har de altså så igen fundet nye farver frem til angrebsstøvlen og mon ikke at Neymar og Co. glæder sig til at kunne bombe løs i denne nye Hyper Crimson variant?

Find de nye farver til Hypervenom lige her

Vi har snart ikke tal på, hvor mange gange Hypervenom er blevet farvet om. Vi kan dog ikke rigtig bebrejde Nike, for den giftige angrebsstøvle inviterer jo nærmest til det. Hvilken farvekombination ville du lave, hvis du kunne vælge?