Xabi Alonso tester blackoutet adidas prototype

Xabi Alonso trænede op til Bayern Münchens Champions League-kamp mod Manchester City i et par blackoutede prototypestøvler fra adidas, der lader til at have spændende ting i vente til os...

Vi elsker fodboldstøvler, og derfor spærrer vi også øjnene ekstra meget op når der er nye prototyper på vej - og det lader der i den grad til, at der er, hvis man skal dømme efter de fodboldstøvler, som Xabi Alonso trænede med op til Champions League-kampen mod Manchester City onsdag aften.

Alonso var nemlig trukket i en blackoutet model, der tydeligvis er en adidas fodboldstøvle, men som ellers ikke ligner noget, vi har set før. Den lader nemlig til at have et stort kontrolelement på det forreste af snuden, der dækker det meste af overdelen - og skal man dømme på billedet står menuen på kontrol, kontrol og atter kontrol.

Det er dog tidligt at gisne om, hvad det er Xabi Alonso tester, men den nyslåede Bayern München-spiller spiller pt. i adidas Predator Instinct - og det kunne måske være et oplagt bud. I alle fald er det interessant at se, hvad de små "tænder" under det forreste af sålen har af funktioner.

Xabi Alonso har tidligere spillet i både adidas Nitrocharge 1.0 og adiPURE 11pro, men skiftede til Predator Instinct, da den blev lanceret op til VM i Brasilien. Hvad vi kommer til at se den dygtige spanier med fremover må tiden vise, men vi slikker os i alle fald om munden ved tanken om en ny adidas fodboldstøvle på vej.

Hvad tror du, at Xabi Alonso tester? Er det en ny Predator, eller har adidas en helt ny silo på vej? Del meget gerne dine tanker om Xabis blackoutede prototyper med os herunder.