Adidas GamedayPlus sparker Champions League i gang

Champions League sparkes endelig i gang i aften, og adidas vender tilbage med deres GamedayPlus-serie, hvor de går bag scenen hos nogle af deres største klubber. Det gør de også i dag, hvor du kan høre fra Xabi Alonso og Diego Costa samt komme med bag kulisserne hos Ajax.

Sidste år satte adidas deres GamedayPlus-serie i gang, der kort fortalt giver en helt unik indsigt i nogle af Europas allerbedste klubber, hvor man kan opleve stjernerne på slap line, høre eksklusive interviews og en masse andet godt. Der kommer en ny episode for hver spillerunde i Champions League så der bliver rigeligt med chancer for at få sit CL-fix med adidas inden kampene bliver sparket i gang.

Episode 1 tager os med til Bayern München, hvor vi hører nærmere fra Xabi Alonse, der fortæller om skiftet til Bayern og hvordan det er at arbejde sammen med Pep Guardiola. Han kommer også ind på den morsomme debat han havde med Cristiano Ronaldo om, hvilket mærke af Nike og adidas der er bedst.

Få din Bayern München fodboldtrøje her og vis støtten til Xabi Alonso & Co. - kun 599,- kr.

Efterfølgende kan du komme med en tur på Chelseas træningsanlæg i Cobham, hvor Filipe Luis og Diego Costa byder indenfor til en snak om livet i Chelsea og Champions League - og bemærk blandt Costa's elegante chip under en af øvelserne.

Hold det blå flag flyvende med en Chelsea fodboldtrøje lige her - kun 599,- kr.

Til slut runder adidas af ved at besøge Ajax i Amsterdam, hvor Daley Blind og Jasper Cillessen snakker om CL-lodtrækningen. Som de fleste nok ved er Blind ikke en del af Ajax' hold mere, og må leve med ikke at spille Champions League i denne omgang. Sådan er der jo så meget...

Vis støtte til Cillessen og bestil din Ajax Amsterdam fodboldtrøje lige her - kun 599,- kr.

Hvad siger du til at Champions League er kommet i gang igen, og hvilken adidas-spiller ville du helst se interviewet, hvis du havde valget? Del dine tanker med os i boksen herunder.