Nike stiller helt skarpt med ny Laser-Orange Mercurial Superfly

Efter at have leveret en CR7 eksklusiv electro-grøn Mercurial Superfly for en måned siden, har Nike nu præsenteret farven til alle andre der er nede med Superfly. Og der bliver stillet helt skarp med denne nye Laser-Orange Mercurial Superfly.

Efter at de er blevet set båret på træningsbanen af en række fodboldsspilere, blandt andre Alexis Sanchez og Juan Manuiel Iturbe, har Nike i dag præsenteret den 4. farveopdatering til Mercurial Superfly. Denne model forventes set i aktion allerede i aften, når det går løs i Europas fineste turnering, Champions League.

Få sigtekornet stillet helt skarpt med den nye Mercurial Superfly

Den nye Mercurial Superfly fulgte i Magistaens fodspor i april måned, da Nike lancerede den nye model med Flyknit overdel og Dynamic Fit Collar. Nikes fjerde generation af Superfly er Nikes mest innovative til dato og giver helt ny betydning til konceptet eksplosiv fart.

Få sigtekornet stillet helt skarpt med den nye Mercurial Superfly

Denne nye farveopdatering formår virkelig at understrege Nikes budskab om at skille sig ud på banen. Det visuelle udtryk bliver toppet af et skarpt Nike swoosh i hvid med en sort optegning og den vil helt sikkert få hele Mercurial familien, lige fra Raheem Sterling i Superfly til Zlatan Ibrahimovic i Vapor, til at skille sig ud på banen.

Udover de åbenlyse innovative tiltag har Nike også bragt carbon fiber sålen tilbage og med sin to-lags konstruktion leverer den en helt unik respons, som hjælper eksplosiviteten et langt stykke, når først Sterling, Sanchez eller Ronaldo sætter i spurt.

Få sigtekornet stillet helt skarpt med den nye Mercurial Superfly

Med den nye Laser-Orange, har Nike virkelig bragt Mercurial Superfly helt ind under rampelyset. Og der er masser af grund til at tro at denne farveopdatering bliver et kæmpe hit. Men hvad siger du? Hvilken af de hidtil 4 farveopdateringer er din Superfly-favorit?