Nike bringer farverne til live i den nye Magista Obra

I en nærmest slikinspireret kollektion har Nike i dag præsenteret en ny farveopdatering til deres fire fodboldstøvler. Og efter to omgange med overvejende sort, er Nikes innovative Magista Obra tilbage i et sprudlende design. Og der er masser af fart på. Tag et nærmere kig på denne Turkis/Orange/Hvid Magista Obra.

Efter at den første Magista Obra blev præsenteret i en yderst frembrusende Neon, tog Nike et par skridt over i det diskrete hjørne med to overvejende sorte farveopdateringer. Men nu er Magista Obra tilbage, som vi lærte den at kende: Frembrusende, opmærksomhedskrævende og yderst farverig.

Magista Obra tog verden med storm i marts måned med et grænsebrydende design, som inkluderede en ny overdel af Nikes barfodsfremmende Flynknit materiale og den innovative Dynamic Fit Collar. Siden hen har Magista Obra siddet på fødderne af en række verdensstjerner, heriblandt Iniesta, Götze og David Luiz. Disse spillere vil også være at finde blandt brugerne af denne nye Hyper-Turqoise farve.

Træd ind i rampelyset med de nye farver til Magista Obra. Bestil dem nu.

Udover at lyse op på banen i sit nye dynamiske look, så er Magista Obra iblandt verdens mest omtalte fodboldstøvler i nyere tid. Den nye Flyknit overdel og Dynamic Fit Collar har medbragt en hel ny sensation, som for mange fodboldspillere giver en ny oplevelse af at spille fodbold.

Find de nye farver til Magista Obra og Opus lige her

Den oplevelse bliver også hjulpet på vej af en ny sål, som er lavet i en blanding af PEBAX og nylon. Tanken med denne sål er at levere stabilitet, hvor det er nødvendigt og fleksibilitet hvor foden har brug for det. For eksempel er området under storetåen lavet med nylon så energidistributionen sker hurtigere og dermed leverer et mere dynamisk og energifyldt afsæt.

Den nye Magista Obra blev i dag præsenteret i en ny farvekombinaion af turkis, orange og hvid. Og hvis Magista Obra ikke fik dig til at skille dig ud på banen før, så bør der ikke være nogen tvivl om det nu. Synes du at Nike har ramt rigtigt med dette design? Og hvad synes du helt generelt om Nikes design?