Inter lyser op på udebane med ny 3. trøje i lyseblå

Efter en imponerende lancering af nye 3. trøjer runder vi af med Inter, som også er blevet forkælet af Nike med et livligt design i en stilet lyseblå. Dermed holder Nike stilen med det moderne look til klubben fra en modebevidst by.

Når den blå del af Milano rejser hjemmefra for at besøge både de hjemlige og europæiske modstandere vil den blå farve stadig følge Inter. Omend farven til 3. trøjen har fået et lille tvist af to lysere nuancer af blå, som vil få Inters spillere til at skille sig ud fra deres modstandere på banen.

Det todelte design er ikke nogen nyhed inden for fodboldtrøjer, men Nikes designer har modificeret formatet på det, så todelingen nu består i en front- og bagside. De to nuancer af blå bliver således adskilt af en sort stribe som løber ned langs siderne og samtidig fremviser Inters hjemmebanefarver.

Det stilfulde look er forstærket af en sofistikeret polokrave med tre knapper, samt et forstørret klublogo over hjertet for at udtrykke spillernes og fans stolthed. Samtidig har Nike også tilføjet teksten med det stærke budskab: "Milano E' Solo Inter" (Milano er kun Inter).

Med Inters nye 3. trøje runder vi en sand lanceringsmani med hele seks 3. trøjer i skarpe og livlige farver. Inter har fået et lyseblåt look. Hvilken trøje synes du er fedest?