Nike præsenterer lilla 3. trøje til Galatasaray

Inden Champions League skydes i gang i aften har Nike sat sig for at at levere 3. trøjerne til nogle af de største Europæiske klubber. Galatasaray repræsenterer en af Tyrkiets største fodboldklubber gennem historien og nu har Nike også sørget for at klæde dem på med en ny 3. trøje.

Nikes lancering af 3. trøjer har virkelig taget fat siden de i går lagde ud med at præsentere en skarp rød 3. trøje til PSG. Nu er turen kommet til Galatasaray og Nike fortsætter i det dynamiske og selvlysende hjørne. De har nemlig netop løftet sløret for en ny lilla 3. trøje, som maler klubbens tøj for første gang nogensinde.

Designet bærer præg af det livlige design, som vi blandt andet har set hos Manchester City, Barcelona og Juventus og udgøres af to mørke nuancer af lilla. Som et skarpt modspil har Nike tilføjet klubbens ikoniske orange hjemmebanefarve, som er repræsenteret af striber der går hele vejen langs siderne fra skuldrene og ned.

Over hjertet sidder det ikoniske klublogo i et forstørret format og pryder klubbens stolthed, ligesom ordene "Ilklerin Ve Enlerin Takimi" oversat til dansk: Klubben af først'er og flest, understreger Galatasaray som Tyrkiets mest succesrige klub.

For første gang vil Galatasaray optræde i lilla når de spiller på udebane. Sneijder og Co. vil dog stadig bære 3. trøjen med masser af stolthed og ære i klubbens navn. Hvad synes du om det fremtrædende design?