Nike maler elektriske grønne farver på Juventus 3. trøjer

En ny sæson kræver naturligvis nye trøjer, og mens Nike allerede har leveret hjemme- og udebanetrøjer til de italienske forsvarende mestre, så har de i dag løftet sløret for 3. trøjen, som i dén grad får Pirlo og Co. til at skinne igennem.

For første gang nogensinde vil Juventus optræde et fuldt grønt sæt, som inkluderer to nuancer af grøn. Denne 3. trøje udgør en repræsentation af Nikes nyeste designkoncept, som er et halvt-om-halvt design med en lys nuance i fronten og en mørkere nuance på bagsiden.

Du kan forudbestille Juventus' 3. trøje fra i morgen

Udover de næsten elektriske grønne nuancer, så har Nike sørget for at huske Juventus' oprindelige farver. Således adskiller en sort stribe de to nuancer og løber hele vejen fra kraven og ned langs siderne.

Det er det enkle look, som har stået forrest på tegnebrættet hos Nikes designere, og det simplistiske design er støttet op af små detaljer. For eksempel kommer trøjen med en sofistikeret og klassisk polokrave i en mørkere grøn og tre knopper og giver flot look til designet. På indersiden af nakken har Nike samtidig indskrevet klubbens logo "Fino alla fine" som betyder Til enden på italiensk.

Du kan forudbestille Juventus' 3. trøje fra i morgen

Udover at have leveret en trøje med alle præstationsfremmende teknologier som blandt andet Dri-Fit, så har Nike også givet Juventus et skarpt visuelt design, som skal få spillerne til at stå frem på banen. Hvad synes du om designet?