Barcelonas stjerne lyser op med Nikes levering af ny 3. trøje

Den nye sæson er sparket godt i gang og særligt for FC Barcelona er sæsonstarten indledt på perfekt vis med 3 sejre ud af 3 mulige. I weekenden optrådte de i sidste års udebanetrøje for at hlde Cataloniens nationaldag. I dag har Nike givet dem en ny og selvlysende 3. trøje i skarp Neon.

Neon er tilbage hos FC Barcelona. Efter at farven første gang optrådte hos catalanerne i sæsonen 2005/06, har Nike genfødt det selvlysende look, som skal få Neymar og Messi til at lyse endnu mere op på banen, end de allerede gør.

Bliv lyst op på banen med Barcelonas nye 3. trøje i Neon - kun 599,- kr.

Ligesom vi har set hos klubber som Manchester United, PSG og Manchester City, så har Nike også benyttet sig af deres modificerede halvt-om-halvt design, som består af to nuancer af samme farve - en lidt lysere farve langs hele fronten og en lidt mørkere nuance langs bagsiden. På Barcelonas trøje bliver de to nuancer af Neon adskilt af den blå farve, som vi kender fra Barcelonas hjemmebanetrøje.

Flere små elementer udgør repræsentationen af klubbens stolthed. På højre ærme har Nike placeret Senyera, som er Cataloniens flag og udgør et vigtigt symbol for Barcelona. På indersiden af nakken har Nike indskrevet "Mes que un club", som er Barcelonas motto og betyder "Mere end en klub" og de topper det af med et forstørret logo over hjertet for at understrege stoltheden og passionen som spillerne og fans bærer rundt på.

Bliv lyst op på banen med Barcelonas nye 3. trøje i Neon - kun 599,- kr.

Med denne nye 3. trøje sørger Nike for at ingen vil være i tvivl om, hvor Barcelonas spillere befinder sig på banen. Denne trøje vil endda tagen nogen tilbage til en tid hvor Ronaldinho herskede i Catalonien. Hvad siger du til det nye design? Hot eller Not?