Nike bringer lilla tilbage i Manchester Citys spillertøj

Tilbage i 1990’erne optrådte lilla for første gang i Manchester Citys spillertrøjer. Sidst farven ramte den blå del af Manchester var tilbage i sæsonen 2007/08. Nu er den tilbage hos Manchester City igen, denne gang som 3. trøje. Og Nike har gjort et ihærdigt forsøg med at gøre den så fremtrædende som overhovedet muligt.

Det er blot 2. sæson at Nike har ansvaret for at levere trøjer til Manchester City, men det holder dem ikke fra at tage modige beslutninger. Nærmest tværtimod, for Nike har netop løftet sløret for Manchester-klubbens nye 3. trøje, som kommer i en elektrisk Lilla, der bliver hjulpet på vej af detaljer i en selvlysende Neon.

Forudbestil den nye Manchester City 3. trøje nu - kun 599,- kr.

Udover at være et modigt designtræk, så udgør denne 3. trøje en del af Nikes nye fascination af skarpe, selvlysende farver. Designet udgøres af to nuancer af Lilla på henholdsvis fronten og bagsiden af spillersættet. De to nuancer brydes op af en Neon stribe der løber hele vejen ned langs siderne.

Enkelhed har stået højt på Nike-designernes dagsorden og der er derfor ikke en masse distraktioner på trøjen andet end sponsorlogoer og et klublogo, som skal udtrykke spillernes og fans stolthed til klubben. Designet toppes af en klassisk polo-krave i en mørkere lilla nuance med tre knapper og giver et simpelt og moderne look til hele sættet.

Forudbestil den nye Manchester City 3. trøje nu - kun 599,- kr.

Der er fart over feltet med Manchester Citys nye 3. trøje, som først og fremmest er inspireret af tidligere tiders farver. Hvad siger du til det skarpe design? Passer det til Manchester Citys ånd?