Nike leverer masser af passion til PSG med ny 3. trøje

Det handler om at få de sidste småting på plads inden Europas største klubturnering, Champions League, skydes i gang i morgen aften. Og derfor arbejdes der også på højtryk hos Nike i disse dage. De mangler nemlig stadig at levere 3. trøjen til en række af deres klubber. I første omgang har de fået styr på PSG’s 3. trøje. Se den her.

De har allerede fået en mørkeblå hjemmebanetrøje og en hvid udebanetrøje. Nu er det så blevet tid til at løfte sløret for 3. trøjen og som det helt logiske valg, faldt farvevalget på den tredje farve i klubbens logo, rød. De tre farver repræsenterer hver en af klubbens kerneværdier; Blå står for storhed, Hvid repræsenterer respekt, mens Rød reflekterer klubbens passion og moderne ånd.

Kom i selskab med Zlatan og Co. med deres nye røde 3. trøje - kun 599,- kr.

Som noget nyt er Nike begyndt at lege lidt med farve fordelingen på deres trøjer. Således kommer PSG’s 3. hele spillersættet i to nuancer af rød. En lysere nuance på hele fronten af trøje, shorts og sokker og en mørkere nuance på hele bagsiden. Farverne er adskilt af en blå stribe som løber hele vejen langs de to sider.

Det nye koncept toppes af stærke, nærmest selvlysende farver, for at få spillerne til skille sig ud på banen og bygger også på Nikes ide om at skabe iøjnefaldende visualitet på banen, så det også er nemmer at lokalisere sine medspillere på banen “Dette 50/50 udtryk er et traditionelt design, men vi har tilføjet et lille tvist”, siger Creative Director Martin Lotti og fortsætter:

“Vi ville gerne bruge livlige farver så tøjet ser klarere ud om aftenen på græstæppet under projektørerne. Under mørke skyer vil tøjet se helt elektrisk ud, som om det bliver tændt op af batterier og det vil levere en helt elektrisk eksplosion af farver på banen.” Zlatan og Co. vil allerede få muligheden for at benytte sig af deres nye 3. trøje når de i morgen besøger Ajax i Champions League,

Kom i selskab med Zlatan og Co. med deres nye røde 3. trøje - kun 599,- kr.

Nike har netop leveret en ny 3. trøje til PSG og de har dermed fuldendt trilogien, som omfavner klubbens tre kerneværdier; Storhed, Respekt og Passion. Hvilken af værdierne kan du mest relatere dig til og stemmer den overens med den trøje du bedst kan lide?