Weekendens støvlespots: Nye farver og CR7 grøn Superfly

Landsholdsfodbold er sjovt, men det er nu dejligt at klubfodbolden endnu engang rører på sig. Og nu er det blevet den tid på dagen. Jep, vi er klar med en ny omgang friske støvlespots.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV Grøn/Rød/Sort Vi starter denne uges støvlespots helt deroppe, hvor det er aller sjovest. Endelige! fik vi nemlig Cristiano Ronaldo at se i kampaktion med sine grønne Superfly. Og selv om Cristiano endda fik pyntet sin støvledebut med en scoring, så er det nok ikke en kamp han har lyst til at huske alt for længe. Vi husker den dog gerne lidt endnu...

Se vores kæmpe udvalg af Nike Mercurial Superfly IV lige her

Neymar Jr. (FC Barcelona) - Nike Hypervenom (Ny model?) En anden superstjerne som var tilbage på græsset efter en skade var Neymar, som i anledning af sit comeback havde iført sig en ny farvevariant af Nikes dødbringende Hypervenom. Udover at farverne gik fint til det Senyera inspirerede spillertøj, så fejrede Neymar det også med hele to scoringer - ikke en dårlig måde at vende tilbage på.

Se vores kæmpe udvalg af Nike Hypervenom lige her

Maicon (AS Roma) - Tiempo Legend V (Ny model?) I Italien løb en anden brasilianer også rundt i et par nye fodboldstøvler. Her fangede vi nemlig Maicon i en ny farvekombination af Tiempo Legend V i Orange/Blå. Noget tyder på at Nike har gang i farvepaletten. Helt præcis hvad vi skal mene om det ved vi ikke helt. Hvad tænker du?

Se vores kæmpe udvalg af Nike Tiempo Legend V lige her

Guilliermo Cuadrado (Fiorentina) - Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Hvid/Sølv Det er ikke meget vi har set til den, men den begynder så smart at dukke op hist og her. Vi taler her om den sekundære farvevariant til den nyeste generation af Nitrocharge, som blev præsenteret for godt en måned siden. Denne gang fandt vi den på fødderne af Fiorentinas Cuadrado, der jo som bekendt gjorde sig rigtig bemærke med en flot VM slutrunde. Udover sit støvlevalg, formåede Cuadrado dog ikke at gøre den store forskel for Fiorentina som måtte nøjes med 0-0 mod Genoa.

Se vores kæmpe udvalg af adidas Nitrocharge lige her

Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund) - PUMA evoSPEED 1.3 Skind (Blackout) Grosskreutz er i de seneste par uger blevet set veksle mellem Mercurial Superlfly og Magista Obra, men i denne weekend lader det til at Grosskreutz er gået over i en helt anden boldgade i denne weekend. Her optrådte han nemlig i et par blackoutede PUMA evoSPEED med læderoverdel. Spørgsmålet er så hvad vi skal lægge i dette skifte? Hvad tror du?

Se vores kæmpe udvalg af Puma evoSPEED lige her

Jean Zimmer (FC Kaiserslautern) - Nike Mercurial Superfly IV (Blackout) En anden spiller der også valgte det blackoutede design i weekenden var Jean Zimmer fra FC Kaisersluatern. Han var nemlig hoppet i et par helt sorte Mercurial Superfly, hvor han hertil havde udstyret dem med et par røde snørebånd. Mon han havde spillerdragten i tankerne da han valgte dem?

Se vores kæmpe udvalg af Nike Mercurial Superfly lige her

Angel Di Maria (Manchester United) - Adidas Predator Instinct Rød/Sort/Hvid Og apropos at matche, så er der meget der tyder på at Angel Di Maria godt kan lide når farverne spiller sammen. I hans debut for Manchester United optrådte han i Battle Pack designet, som gik rigtig fint til det Hvid/Sorte udebanesæt. I weekenden valgte Di Maria så for første gang at lade sine Battle Pack Predator Instinct ligge derhjemme for at skifte dem ud med det Rød/Sort/Hvide design, der jo pudsigt nok passer perfekt til Manchester Uniteds hjemmebanedragt. Et tilfælde? Næppe.

Se vores store udvalg af adidas Predator Instinct her

Jojo Shelvey (Swansea City) - Adidas Predator Accelerator Revenge Pack Vi har spottet et par stykker med den nye Predator Accelerator fra Revenge Pack og nu har kameralinsen fanget endnu en. Således optrådte Jonjo Shelvey med de ikoniske fodboldstøvler fra adidas og understreger endnu engang at denne model virkelig har printet sig ind i utrolig manges fodboldhjerter.

Se vores udvalg af adidas Predator her

Nile Ranger (Blackpool) - Nike Tiempo Legend V (NikeID) En anden ikonisk fodboldstøvle er Nikes Tiempo silo. Og den model blev netop offer for Nile Rangers kreativitet da han designede sit eget par af den 5. generation af Tiempo Legend kollektionen. Denne model er særligt diskret, med et tvist af rød i hælen. Et fint resultat hvis vi skal sige det.

Se vores udvalg af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvler

Thomas Berni (Inter Milan) - Adidas Predator adiPOWER Der var absolut ikke brug for Berni's hjælp da Inter i weekenden lammetævede Sassuolo med 7-0. Han havde dog alligevel iført sig sine fodboldstøvler, hvis nu det skulle være. Og i denne weekend faldt valget på en ældre model fra Predator kollektionen, nemlig den model der havde navnet adiPOWER.

Se vores udvalg af adidas Predator her

Der har været godt gang i de nye fodboldstøvler i kamp i weekenden. Det har resulteret i en række nye farvervarianter, som vi glæder os til at se mere til. Hvilken af dagens spots fangede din opmærksomhed mest?