Pique viser sublim balance i sine Nike Tiempo

Nike Tiempo er en ikoniske fodboldstøvle, som har leveret elegance på højeste niveau lige fra Romario til Ronaldinho og Pirlo. I dag er Pirlo ambassadør for Nikes ældste silo og hans animerede jeg viser nu, hvorfor Tiempo er lig med elegance.

Okay, hjemme hos Pique hersker der nok ingen tvivl om at Shakira må tage rollen som den elegante og smukke, men når Pique ifører sig sine Tiempo fodboldstøvler, så sker der noget magisk. I hvert fald i den animerede verden.

For her har Nike placeret ham i, indrømmet, noget uvante forhold, når Pique tager Nike Ordem under armen og Tiempo på fødderne for at gå en tur på line.

Og budskabet er klart. Tiempo er lig med elegance og sublim balance. Det er jo ikke for sjov at verdens mest elegante fodboldspiller, Pirlo, har kastet sin kærlighed på Tiempo. Senere i dag får Pique så muligheden for at bevise i den virkelige verden, når Barcelona tager imod Athletic Bilvao

En animeret Pique har masser af mod på at balancere i store højder for at vise sin elegance. Spørgsmålet er hvor meget balancegang der vil være i dagens opgør. Hvad mener du om Nike Tiempo?