Adidas laver Blaugrana inspireret f50 adizero til Leo Messi

Det er blevet tid til det igen. Adidas har endnu engang leveret en Messi Special Edition fra deres f50 adizero kollektion. I denne omgang danner farverne fra FC Barcelona, Blaugrana, rammerne for designet. Se med os over skuldrene her.

I en alder af blot 27 år, har Messi allerede brudt alverdens rekorder og skrevet sig ind i historien som en af de største fodboldspillere gennem tiden. En stor del af denne succes og ikke mindst hans fodboldopdragelse, kan han takke FC Barcelona for.

Forudbestil din adidas F50 Adizero Messi lige her - kun 1.614,- kr.

Som barn blev Messi diagnosticeret med væksthormon-mangel. Da forældrene ikke havde økonomien til at betale for behandling, så lægerne ikke en stor fremtid i hans fodboldkarriere. Barcelona ville det dog anderledes og da Messi var 13 år hentede den kommende superstjerne til Catalonien.

Siden er Messis hjerte i sandheden blevet malet Blaugrana og det er vel fair at sige at der ikke eksisterer andre klubber i Messis hjerte. Den nye f50 adizero Messi Special Edition er derfor meget mere end bare “endnu” en fodboldstøvle. Det er en hyldest til den klub der gjorde historien om Leo Messi mulig. Der er da også en vis symbolik i at adidas har valgt at indskrive ordene “Más que un botín” (Mere end en støvle) i indlægssålen.

Forudbestil din adidas F50 Adizero Messi lige her - kun 1.614,- kr.

Det er dog kun en mindre detalje til designet, som helt grundlæggende hylder Barcelonas farver, som på catalansk hedder Blaugrana (Blå og mørkeråd). For at understrege at denne fodboldstøvle er lige så meget mere end bare en fodboldstøvle, som Messi er meget mere end bare en fodboldsspiller har adidas indgraveret en lang række ord der definerer Messis hidtil altoverskyggende, imponerende karriere, som for eksempel “velocidad” (fart), “balon d’Or”, og Messis eget navn.

Messis signaturstøvler har efterhånden tradition for ikke at have noget SpeedFoil i hælen og det gør også at disse modeller vejer et par få gram mere end den normale adizero. Med sine 165 gram er det dog stadig langt under andre letvægtsstøvler, som udover den manglende SpeedFoil er udstyret med alle de andre velkendte teknologier. Heriblandt finder vi den lækre og komfort fremmende Hybridtouch overdel, det klæbrige Dribbletex på snuden og ikke mindst Speedtraxion knopsystemet for maksimalt greb i banen ved afsæt og acceleration.

Forudbestil din adidas F50 Adizero Messi lige her - kun 1.614,- kr.

Endnu engang har adidas leveret en signaturstøvle til en af fodboldhistoriens største fodboldsspillere, Leo Messi. Og denne gang har de hentet inspiration i troldmandens klub, FC Barcelona. Hvad synes du om designet? Lever det op til Messis standard?