FCK og adidas præsenterer ny udebanetrøje med tvist af Pink

Det er blevet tid til at præsentere FCK’s udebanetrøje og i år viger trøjen fra traditionerne. Ikke fordi den er sort, men fordi at adidas i denne omgang har givet løverne et tvist af pink i et nålestribet design. Tag med os når vi kigger nærmere på københavnernes nye udebanetrøje.

Det har været lidt af en rutschebanetur for FCK i den indledende fase af den nye sæson. Klubben formåede ikke at kvalificere sig til Champions League og ligger i øjeblikket på en noget skuffende 6. plads i Superligaen. Men det kan være at dagens præsentation af den nye udebanetrøje kan give lige præcis det skub, som FCK har brug for.

Du kan finde FCK's nye udebanetrøje lige her - kun 549,-

Designet af den nye udebanetrøje, som altså erstatter sidste års Sort/Blå udebanetrøje, skiller sig nemlig ud fra tidligere, med det nålestribede design og et tvist af Pink. Dermed fortsætter adidas deres flirten med Pink, som blandt andet også har fået en tur i rampelyset i Real Madrids trøjer og ikke mindst den seneste farvevariant af adizero f50.

Historien om adidas og FCK er forholdsvis ny og vi skal blot tilbage til 2012 for at finde den første FCK trøje med de tre striber på ærmerne. Her tog de over fra Kappa som havde sørget for hovedstadsklubbens trøjer siden 2004. Carlsbergs logo pryder selvfølgelig stadig trøjens bryst. Carlsberg har således været officiel hovedsponsor for FCK siden 2002.

Du kan finde FCK's nye udebanetrøje lige her - kun 549,-

Og FCK er nok fuldt tilfreds med deres partnerskab til adidas. Dels fordi at det tysk-baserede firma har leveret et modigt design, som går godt i spænd med klubbens identitet. Dels fordi at tøjet er udviklet med adidas’ bedste præstationsfremmende teknologier. På den autentiske trøjer er stoffet således lavet med det ekstremt lette materiale adizero, mens denne model er lavet med climacool, som sørger for at holde kropstemperaturen nede, så muskler og energi kan udnyttes på mest effektive vis.

Du kan finde FCK's nye udebanetrøje lige her - kun 549,-

FCK’s nye udebanetrøje vil allerede blive båret når løverne i morgen tager på besøg i Aalborg for at møde de regerende danske mestre fra Aab. Hvad synes du om det moderne og lidt utraditionelle design? Passer det til løverne fra København eller er det en ommer?