De fem fedeste fodboldstøvler/benskinner sammensætninger

Lad os bare sige det som det - det er ikke helt ligegyldigt, hvordan vi ser ud når vi træder ind på banen. Kald det bare forfængeligt, men ligegyldigt hvad, så er det svært at komme udenom det faktum at mange fodboldspillere føler sig lidt bedre tilpas, hvis tingene matcher. Derfor har vi samlet de fem fedeste sammensætninger af fodboldstøvler, benskinner og sokker. Se hvilken af dem du synes bedst om.

Det er overhovedet ikke tilfældigt at benskinner og sokker kommer i et stort farvevalg. Det er faktisk en velovervejet og helt bevidst strategi fra sportsmærkerne. I dag spiller det nemlig en rolle for mange at se ordentlig ud, når man træder ud af spillertunnelen. Mange føler sig simpelthen bare bedre tilpas og spiller måske endda bedre, hvis farverne på fodboldstøvler, skinner og sokker spiller sammen.

Lav din helt egen sammensætning af fodboldstøvler og benskinner lige her.

Vi har nu samlet 5 af de mest aktuelle fodboldstøvler og parret dem sammen med skinner og sokker, så du kan blive inspireret til at indtage fodboldbanen, mens du overmatcher alle andre på dit look. Lad os se, hvilken sammensætning du bedst kan lide og om du måske endda har et bedre bud. For hvad enten du er til mesterlig kontrol, eksplosiv fart eller ekstrem kraft, så er der en sammensætning lige til din smag.

For eksempel kan du benytte dig af Nikes innovative FlyLite Guard benskinne sammen med den seneste farvevariation fra Magista Obra. Om Nike har haft det visuelle design af Magista Obra Sort/Neon i tankerne, da de udviklede FlyLite Guard er der ingen historier der melder noget om, men der er ingen tvivl om at de to ting matcher perfekt både på innovation og visuelt design. Det gør adidas’ Predator da i øvrigt også i det røde design.

Hvilke farver er du mest til? Vælg din favoritkombination lige her.

Hvis det skal gå rigtig hurtigt har både adidas og Nike også et par alternativer at vælge imellem. For eksempel er adidas’ f50 Pro Lite benskinner et perfekt eksempel på benskinner der er designet helt bevidst for at matche den seneste farveopdatering fra f50 adizero kollektionen. Du kan dog også vælge at gå fuld Neon med Nikes Mercurial Lite og den seneste farveopdatering af Superfly.

Du kan selvfølgelig også vælge det kraftfulde udtryk med de gule evoPOWER Slip benskinner og fodboldstøvler. Fodboldstøvlen som bæres af spillere som Fabregas, Balotelli og Reus elsker at skille sig ud på banen og med de gule evoPOWER benksinner kan du ikke bare skille dig ud, men se godt ud mens du gør det. For at toppe looket helt kan du jo også lige iføre dig et par Lilla Trusox.

Ovenstående er vores bud på de fem fedeste skinne/fodboldstøvle sammensætninger. Men vi kunne alligevel ikke helt holde os fra at tage en bobler med på et wild card og det er selvfølgelig det helt sorte look med Nikes Hypervenom fra Black Pack akkompagneret af et par sorte Max Fit Nike sokker og de innovative C6 Agility benskinner. Der går jo næsten helt Batman i den…

Der er rige muligheder for at kombinere farver på kryds og tværs. Klik lige her.

Vi har her givet vores bud på de 5 (6) fedeste matches af benskinner og fodboldstøvler. Men vi ved selvfølgelig også at det lige så meget er et smagsspørgsmål, så lad os høre fra dig; går du op i at tingene skal matche eller er du ligeglad?