Tidligere skrev vi om vores tur til London, hvor adidas afholdt et episk Predator event. Her havde de blandt andet inviteret vinderne af Battle of the Nordics og Joltter og det handlede først og fremmest om oplevelsen af adidas’ kombination af en virtuel og virkelig Predator verden.

Lasergeværer, blinkende lys, robot jægere. Det lyder vel egentlig mere som et eller andet computerspil end noget, der har noget at gøre med fodbold. Alligevel har adidas formået at finde forbindelsen mellem disse elementer og fodbold. Og det hele bunder i den fodboldstøvle, som i 20 år har været med til at definere og udvikle fodbold.

Følg dit instinkt og køb Predator Instinct nu - kun 1.444,-

Eventet i London blev afholdt i sammenhæng med adidas’ fejring af deres Predators 20. års jubilæum. Og derfor faldt det da også meget ligetil at lave eventet i ægte Predator stil med et spil som gik ud på at skulle gennemføre en bane, mens man blev jagtet af robot klædte jægere med lasergeværer.

Gå ind og find din foretrukne Predator Instinct lige her - kun 1.444,-

Og er man nervøst anlagt, så var Predator eventet nok ikke lige stedet man gerne ville være. For der var fuld fart på og heldigvis er Joltter en forholdsvis selvsikker type, for ellers havde han nok ikke fået gennemført banen. Joltter var dog langt fra ene om at gennemføre banen. Med ham var hele vinderholdet fra Battle of the Nordics og tidligere på ugen havde spillere som Gerrard og Oscar også besøgt banen.

I år er det som sagt 20 år siden at Predator første gang så dagens lys og var med til sætte nye grænser for fodboldstøvler. Adidas fejrer det ved at udgive intet mindre end 14 modeller af deres seneste Predator inkarnering med tilnavnet Instinct. Blandt andet har det resultetet i Revenge Pack, som var en nyfortolkning af tre ikoniske Predators, nemlig Predator 1994, Accelerator og Mania.

Følg dit instinkt og køb Predator Instinct nu - kun 1.444,-

Det er de færreste af dagens fodboldspillere som ikke har et forhold til adidas’ Predator kollektion. Hvad enten man er 10, 20, 30 eller selv 40+ år så har de fleste helt sikkert prøvet at spille i en Predator på et eller andet tidspunkt i sin karriere. Hvilken Predator har bragt dig de bedste minder?