Unisport WebTV: Jakob og Joltter afholdt FIFA 15 turnering

Der var lagt op til de helt store spændinger da 62 opsatte FIFA deltagere tog kampen op mod Jakob og Joltter i weekendens FIFA 15 turnering der blev afholdt i Papirhallen i København. Og det var da også Joltters overmand der i sidste ende løb med titlen som Unisports FIFA 15 mester. Se, hvordan det gik ned i videoen herunder.

Hvert år afholdes DM i FIFA lige omkring udgivelsen af det nyeste spil og i år var Unisport endnu engang med som medarrangør og afholder af det endnu ikke udgivede FIFA 15. Og der var fornemt fremmøde i Papirhallen, hvor dette års turnering var blevet udvidet til 64 pladser mod sidste års 32.

Og lad det være sagt med det samme - Jakob og Joltter blev begge slået ud i første runde. De to WebTV værter havde ellers sat deres snuder op efter langt større succes, men de måtte simpelthen se sig udspillet af to spillere, nemlig Kasper og Tobias, som viste sig at være to af turneringens stærkeste deltager med henholdsvis en 3. og 1. plads.

Til høj musik, Faxe Kondi og DM i FIFA 14 i baggrunden fik Unisports deltagere altså lov til at prøve en demoudgave af det kommende FIFA 15 som udgives den 25. september. Her fik de muligheden for at prøve kræfterne af med blandt andre Barcelona og Luis Suarez, Liverpool og Balotelli eller Manchester City og Agüero.

I finalen stødte PSG og Manchester City hovederne sammen, styret af Simon og Tobias og det var tydeligt at begge deltagere rakte ud efter 1. præmien, som var et par fodboldstøvler efter eget valg med UniID. Og der var spænding helt til absolut sidste minut. Kampen gik således og forlænget spilletid. Kampens afgørelse faldt i absolut sidste minut, hvor Tobias sendte bolden i nettet til 3-2. I kampen om 3.-4. pladsen tog Jakobs overmand sejren med Liverpool.

Og Jakob og Joltter? Jo de brugte resten af dagen på at ærge sig over deres tidlige exit. De fandt dog trøst i at tage en indbyrdes kamp, hvor Jakob (selvfølgelig) satte Joltter på plads. Skal vi ikke bare sige at Joltter er streetfodboldens mester, mens Jakob kan tage æren som FIFA-champ.

Konkurrenceånden var i den grad til stede da vi afholdt vores årlige FIFA turneringen i København i forbindelse med DM i FIFA. Tobias løb med sejren i sidste ende og på vejen slog han både Joltter og sidste års vinder ud. Glæder du dig til at det nye FIFA kommer ud? Hvilket hold glæder du dig mest til at spille med?