Efterårets fodboldgear - off pitch: Kombiner fodbold med mode

Vi er ikke meget for det, men vi skal nok til at indse at efteråret trænger kraftigt på. Det betyder også at vi må lægge shorts og solbriller på hylden og finde de lidt varmere tøj stykker frem. I denne nyhed bevæger vi os udenfor fodboldbanerne og pakker tasken med efterårets trend.

Når først bladene begynder at miste deres grønne farve og falde fra træerne, så ved vi også hvad klokken er slået. Det er blevet tid til at lægge de lange sommeraftener med høj musik og god mad bag os. MEN - bare fordi at dagene bliver lidt kortere og temperaturene lavere, behøver det hele ikke at være dunkelt og demotiverende.

Find det store udvalg af produkter fra Nike, PUMA og adidas lige her.

For en af de ting som ikke ændrer sig og som vi stadig kan glæde os over er, at mærkerne virkelig forstår at tilpasse sig årstiderne og blive ved med at forkæle os. Derfor har vi pakket en taske med nogle af de mest essentielle og ikke mindst hotteste produkter, som vil pryde efterårets måneder.

I 1. del var vores fokus på fodboldspillets udstyr. I denne opfølgende del har vi så valgt at holde fokus udenfor for vores foretrukne sport. Men udover at omfatte de modebevidste elementer, kan vi selvfølgelig ikke komme udenom det sportslige element og det kommer for eksempel til udtryk i valget af fodtøj, som strækker sig lige fra løbesko til fede sneakers over til Nikes Elastico Finale II fra FC247 kollektionen.

Forbered dig på efteråret med Nike, PUMA eller adidas.

Og hvad enten vi snakker mode eller sport, så har både adidas, PUMA og Nike dækket os godt ind. For i dag går de to ting utrolig godt hånd i hånd, som for eksempel kommer særligt til udtryk hos Nike F.C. Og der er da også lidt til enhver smag, hvad enten du skal ud på en løbetur, ud og spille lidt streetfodbold eller bare hænge ud med venner på en tilfældig tirsdag.

Når efterårets farver trænger sig på er det også tid til at skifte garderoben ud. Hvis du skulle være i tvivl om, hvordan din adidas World Cup sportstaske skal pakkes, så hjælper vi dig her på vej. Har vi glemt noget? Så lad os høre det i kommentarfeltet herunder.