adidas lancerer officiel fodbold til EM 2016 kvalifikationen

I morgen går det løs i kvalifikationen til EM 2016, og i den forbindelse har adidas løftet sløret for den første officielle kampbold til EM-kvalifikationen nogensinde, og den sætter vi under luppen her.

Efter et veloverstået VM 2014 i Brasilien er landsholdsfodbold begyndt at handle om kvalifikation til EM 2016 i Frankrig, og for første gang ser vi nu også kvalifikationsrunden til et EM have sin egen, officielle kampbold til adidas' hold. Den hedder adidas European Qualifiers (exceptionelt originalt navn i øvrigt...) og viser et stilet og minimalistisk design frem.

Få din egen adidas EM-kvalifikation 2016 fodbold lige her - kun 999,- kr.

Den nye adidas EM 2016 fodbold til kvalifikationen er bygget over samme teknologier som VM fodbolden adidas Brazuca, men har vanen tro fået et andet design. Her er farverne blevet holdt i hvid, sort og rød for at give fodbolden et meget rent og enkelt look.

Selve striberne på bolden danner nærmest et otte-tal, der løber langs boldens overflade, og på den måde for man et mønster der forstærker opfattelsen af hvordan fodbolden bevæger sig. Med andre ord er det hurtigere for hjernen at registrere hvor hurtigt og hvordan fodbolden flyver gennem luften med et mønster designet på denne måde.

Og netop måden, som den nye EM 2016 kvalifikationsbold flyver gennem luften på har været i fokus da den blev skabt - eller, da adidas Brazuca, VM fodbolden, blev skabt, rettere. Den nye Euro Qualifiers fodbold er nemlig lavet med samme teknologier som den populære VM-bold, som blev brugt under sommerens slutrunde.

Det betyder også, at den er lavet med 6 lige store paneler, der er varmet sammen med lim, hvilket vil sige at der ingen syninger er, og bolden derfor bliver både rundere og suger markant mindre vand. Samtidig er fodbolden udstyret med en nubret overflade, der giver et godt greb i dine fodboldstøvler, så du får bedre forudsætninger for at kunne kontrollere den som du vil.

Få din egen adidas EM-kvalifikation 2016 fodbold lige her - kun 999,- kr.

Fodboldens teknologi er blevet arbejdet på i intet mindre end 2,5 år, og er blevet testet af 600 spillere i 30 lande - og er med andre ord en af de mest gennemtestede fodbolde, adidas nogensinde har lanceret. Den har da også bestået aerodynamiske tests i både laboratorier og vindtunneler, så svævet bliver så optimalt og stabilt som muligt.

Den nye kampbold til EM 2016 kvalifikationen kan ses fra i morgen, søndag, når der bliver fløjtet op til de første kampe i optakten til EM om to år. Vi glæder os til at se den nye fodbold på banen når de fleste af adidas' hold går på banen og giver bolden op.

Hvad synes du om den nye EM 2016 kvalifikations-fodbold fra adidas? Del meget gerne dine tanker om selve bolden og desginet med os i boksen lige herunder.