Adidas slipper fodboldspillet løs med Free Football

Vi kan ikke få nok af fodbold. Og hvis det stod til os, så skulle der spilles fodbold fra vi stod op om morgenen til vi gik i seng om aftenen hele året rundt. Den holdning deler adidas med os og derfor har de udviklet en række sko, som udruster os til spillet på andre underlag end græs. Kom med os når vi kigger på adidas Free Football.

Free Football hedder skolinjen. Det kan naturligvis tolkes på mange måder. Vi tolker det som et budskab om at fodboldspillet skal slippes fri og spilles altid, hele tiden. Og en måde at hjælpe det på vej er ved at lave en sko-kollektion, til både street og indendørs. Og siden adidas sidst leverede en farveopdatering, er der sket et par småting.

Kollektionen indeholder nemlig en række forskellige modeller, med forskellige elementer. De fire modeller hedder TopSala, ControlSala, SpeedTrick og SpeedKick, hvor TopSala også kan benyttes på asfalt.

SpeedTrick kender vi fra sidste år og er designet hovedsageligt med letvægtsmaterialer. Skoen skiller sig ud med sit dobbeltlags luftmesh, som giver den en ekstra behagelig barfodslignende sensation. Åndbarheden i skoen hjælpes således også på vej af overdelens konstruktion og afholder derfor fødderne fra at overophede i skoen.

Slip dig selv og fodbold løs med adidas Free Football lige her.

SpeedKick er SpeedTricks bror, og er grundlæggende set skabt på samme fundament. Anderledes er dog overdelen som er designet med et andet slags mesh og et blødere materiale, som afhjælper maksimal komfort. Også sålen er udviklet særligt til indendørs underlag med EVA for optimal stødabsorbering og en ekstra klæbrig konstruktion.

TopSala er skoen, som kan benyttes på inden- og udendørs. Ligesom de andre sko er den også lavet med et åndbart mesh, men til modsætning fra de øvrige er overdelen også udviklet med det super bløde Hybridtouch. Kombinationen af denne overdel, som vi også kender fra adidas' fodboldstøvler, og den stødabsorberende yderål gør TopSala præstationsdygtig både indendørs og udendørs.

Slip dig selv og fodbold løs med adidas Free Football lige her.

Sidst men bestemt ikke mindst har adidas også leveret et nyt medlem til familien, nemlig ControlSala. Denne indendørssko er lavet med en særlig 3D tekstur på overdelen, som giver en helt unik føling med bolden i det hurtige spil. Teksturen er designet som en række zoner, mens et dobbeltlagsmesh sikrer komforten, ligesom vi så det på SpeedTrick og SpeedKick.

Slip dig selv og fodbold løs med adidas Free Football lige her.

Med adidas' Free Football er der lagt op til at lade bolden rulle på alle slags underlag. Spørgsmålet er, hvilket underlag du mestrer bedst? Græs, asfalt eller trægulv? Lad os høre fra dig.