Højere, større, vildere: Adidas f50 adizero Yamamoto

Less is more. Det udtryk har adidas og Yohji Yamamoto overhovedet ikke fulgt i designet af deres f50 adizero Yamamoto kollektion. Tværtimod er mere blevet til mere, som nye Yamamoto modeller er blevet præsenteret. Den foreløbige kulmination kom med præsentationen af de drageinspirerede Yamamoto støvler, med en blå højrestøvle og en grøn venstrestøvle.

Selvom det første sæt af f50 adizero Yamamoto fodboldstøvler på ingen måde var diskret, så har partnerskabet alligevel formået at overgå dem selv, ikke bare én, men to gange. For da adidas for et år siden løftede sløret for de Gul/Orange løvehundeinspirerede støvler, var designet mildest talt mindblowing.

Du kan stadig nå at fingrene i f50 adizero Yamamoto lige her - 2.299

Og mens designet helt sikkert skilte smagssanserne i to vidt forskellige lejre, så kunne de fleste nok blive enige om at det ville være svært at gøre det endnu vildere end det. Men den der ler sidst ler bedst og lige nu ler Yamamoto og adidas nok bedre end de fleste. For ved lanceringen af Real Madrids nye 3. trøje, trådte Marcelo, James og Bale frem med de nye f50 adizero Yamamoto fodboldstøvler. Og ja, designet var vildere end sidste år.

Du kan stadig nå at fingrene i f50 adizero Yamamoto lige her - 2.299

Med disse to drager på fødderne, skal man nok ikke være bekymret for at skille sig ud fra mængden. En ting er nemlig at designet er stærkt iøjenfaldende og utraditionelt, men de udkom også kun i 1.850 par på verdensplan og der er derfor ikke mange, som vil rocke de her fodboldstøvler på banen.

Der er nok mange der nærmere betragter disse fodboldstøvler som et samlerobjekt frem for deres næste fodboldstøvle. Det betyder dog ikke at støvlerne ikke er præstationsdygtige. Det er nemlig stort set samme støvle som en almindelig adizero, bortset fra et par små modifikationer. Således er der ingne SpeedFoil i hælen, ligesom overdelen kommer i en lidt mere ru tekstur. Det er dog stadig Hybridtouch ligesom SprintFrame sålen også er uberørt.

Du kan stadig nå at fingrene i f50 adizero Yamamoto lige her - 2.299

Vi troede ikke på at Yohji Yamamoto kunne gøre det endnu vildere end sidste gang. Særligt ikke når man tænker på at hans yndlingsfarve er så enkel som sort. Men han overraskede os virkelig med de nye f50 adizero Yamamoto støvler. Hvad siger du? Skal det være endnu vildere næste gang eller er det blevet nok nu?