Weekendens støvlespots: Predator Accelerator gør comeback

Det kan godt være at weekendens skybrud oversvømmede halvdelen af København og satte trafik og elektricitet i skak, men weekendens støvlespots? De kommer naturligvis som altid. Se med her.

Mario Balotelli (Liverpool FC) - PUMA evoPOWER Tricks Super Mario er tilbage i Premier League og han var ikke langt fra at få en drømmedebut for sin nye klub fra Merseyside. Ikke desto mindre kunne han hjælpe Liverpool frem til en overbevisende 3-0 sejr i sine evoPOWER Tricks, som han stadig rocker. Tilsynladende kan Balotelli godt lide at skille sig ud i sine Tricks fodboldstøvler.

Jonjo Shelvey (Swansea) - Adidas Predator Pitch Black Pack Vent lige lidt. Var Jonjo Shelvey ikke skiftet til Nikes Magista Opus? Hmm, åbenbart var det bare midlertidigt, for i weekenden var Shelvey skiftet tilbage til adidas og denne gang de nye Pitch Black Pack. Modellen kom ud uden spillersupport, så noget kunne tyde på at Shelvey prøver sine muligheder af i øjeblikket.

Jonathan Walters (Stoke City) - Adidas Copa Mundial Whiteout Adidas har haft travlt den seneste tid med et væld af nye lanceringer. En af dem var deres White- og Blackout kollektion, hvor den ikoniske Copa Mundial var iblandt. Og netop den Whiteoutede Copa Mundial spottede vi på fødderne af Jonathan Walters i midtugens Capitol One Cup.

Emmanuel Cascione (AC Cesena) - Adidas f50 adizero Whiteout Skind Og hvis vi lige bliver i Whiteout genren, så er Emmanuel Cascione fra Cesena også faldet for den Whiteoutede model fra letvægtergenren. Denne model kom i øvrigt også med læderoverdel. Et materiale som N'Zogbia tilsynladende også foretrækker.....

Charles N'Zogbia (Aston Villa) - Adidas f50 adizero Pitch Black Pack Skind For ja, N'Zogbia er også hoppet i et par f50 adizero. Det interessante her er at designet er hentet fra Pitch Black Pack kollektionen, men i stedet for Hybridtouch materialet, har N'Zogbia fået lavet sine fodboldstøvler med læderoverdelen, som adidas ikke laver så tit længere.

Scott McDonald (Millwall) - Adidas Predator Instinct Accelerator Åh, hvilket syn. Det føles næsten som om at vi er tilbage i 1998. I mandags præsenterede adidas deres reinkarnering af den ultra populære Predator Accelerator, som blev uddødeliggjort af legender som Zidane og Beckham. Scott McDonald fra Millwall er godt nok ikke lige så legendarisk som Zizou og Becks, men hans støvlevalg i weekenden vil vi kategorisere som legendarisk.

Paul Pogba (Juventus) - Adidas Predator Instinct Accelerator Vi så allerede Pogba træne i dem tidligere på ugen, men at han rent faktisk også valgte at tage dem med i kamp, var kun noget vi kunne håbe på. Og man ved at en fodboldstøvle har været så højt elsket, når man som Pogba ikke så meget som blinker med øjnene, før han har taget sine Predator Accelerators med på banen. Paul Pogba - you rock!

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly IV Black Pack Nike Mercurial Superfly har taget fodboldverden med storm, men den blackoutede model fra Black Pack har ikke været den foretrukne model hos spillerne. Bolasie fra Crystal Palace er dog blandt de få professionelle, som er gået en anden retning end de fleste og taget de sorte fodboldstøvler med i kamp. Og det er vi ret tilfredse med, for hvor er de dog bare friske!

Miles Storey (Portsmouth) - Nike Mercurial Superfly IV Grøn/Rød/Sort Og apropos friske - hvad så med den nyligt udgivede Neongrønne Superfly? Rent faktisk var denne model CR7-exclusive, men det er Miles Storey forholdsvis ligeglad med. Og således blev han den første til at blive spottet i de grønne Superfly. Vi havde ellers sat vores penge på at det skulle blive CR7, men nu hvor han ikke spillede i weekenden, så snuppede Miles Storey den plads på podiet.

Dani Alves (Barcelona) - Adidas f50 adizero Blackout Okay, hvor længe kan det her blive ved Dani? Endnu engang bliver vi simpelthen nødt til at tage Dani Alves med i vores støvlespot i denne Never-ending story. For i weekenden optrådte Barcelonas højreback igen i et par nye fodboldstøvler - den gange i et par blackoutede f50 adizero. Nu spørger vi os selv, bliver han aldrig træt af at skifte fodboldstøvler? Og hvad er planen med alt det her? Vi glæder os i hvert fald til at følge denne saga, som tilsynladende aldrig slutter...

Regnen var hård ved Danmark i weekenden og det resulterede sikkert også i aflyste kampe rundt omkring på de danske fodboldbaner. Men vores støvlespot står selvfølgelig stadig ved - hvad synes du om vores spots og synes du at der mangler noget?