PUMA åbner dørene op for Project Pink med evoSPEED 1.3 Pink

Hvert år i oktober måned, rejses der særlig opmærksomhed omkring den forfærdelige kræftsygdom, brystkræft. Siden 2010 har PUMA været med til at skabe opmærksomhed og give deres støtte til ofrene gennem deres #Projectpink. I år er de tidligt ude og viser deres støtte gennem deres evoSPEED 1.3, som traditionen tro har fået en pink makeover.

Bare i Danmark rammes næsten 5.000 kvinder årligt af brystkræft. Det gør sygdommen til den hyppigst forekommende hos kvinder og det er derfor også en sygdom, som de fleste har oplevet på den ene eller anden måde. Den årlige kampagne, som skal skabe opmærksomhed og støtte til de involverede, har derfor også efterhånden fået mange med på vognen.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 Pink lige her. - kun 1.499,-

En af dem er PUMA, der siden 2010, hvert år har bidraget med deres Project Pink kampagne, hvor en række kvindelige fodboldsspillere har været frontfigurer og en række af PUMA's produkter er blevet farvet i pink. Det er således ikke første gang at PUMA's hurtigløber evoSPEED kommer frem i Pink. Dette år har PUMA valgt at lancere fodboldstøvlen i blot 500 par på verdensplan og den er dermed en stærkt limiteret model.

PUMA leverede for nyligt en opdateret udgave af evoSPEED og nu får den æren af at vise sin støtte til kræftramte kvinder. Den iøjenfaldende Pink fodboldstøvle, kommer således til at male alverdens fodboldstøvler og skabe bevidsthed omkring sygdommen.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 Pink lige her. - kun 1.499,-

Designet kommer i en Pink/Sort variant, med logoet og pløsen i sort og resten af støvlen i pink. Samtidig har PUMA's designer tilføjet nogle bobbel lignende elementer rundt omkring på støvlens overdel. På pløsen har PUMA også indskrevet teksten "EVO SPEED ONE POINT THREE 2014"

EvoSPEED er med en kampvægt på 188 gram en af markedets skarpeste letvægtsstøvler. PUMA har udviklet evoSPEED med en ambition om at tilgodese en høj fleksibilitet, ekstrem komfortabelt fit og ikke mindst høj fart. Og det er opnået gennem en række forskellige tiltag. For eksempel har PUMA opdateret støvlens pasform ved at udvikle en Everfit Cage EXT, som nu sidder på ydersiden af overdelen.

Få fingrene i den nye evoSPEED 1.3 Pink lige her. - kun 1.499,-

Det eksterne skelet sidder forankret i snørehullerne og sørger for at vikle overdelen helt tæt om foden når snørebåndene spændes. På den måde opnår man også et helt tæt lockdown med støvlen. Samtidig bevarer man den fleksible og barfodslignende fornemmelse, dels gennem det smidige Premium enkeltlags mikrofiber, men også den fleksible DuoFlex sål med sine flex grooves, giver en stor bevægelsesfrihed på banen.

Selvom PUMA er tidligt ude med deres brystkræft støttende fodboldstøvler, så vil vi da alligevel tage vores tid til at hylde de Pink støvler. For selvom at Pink traditionelt set er en "feminin" farve, så er vi ikke et sekund i tvivl om at vil blive et hit hos de mandlige fodboldsspillere. Hvad synes du om designet og hvilken farve så du helst dine evoSPEED i?