Adidas Predator Mania vender stærkt tilbage i Revenge Pack

Det er fodboldstøvlen, som er blevet efterspurgt igen og igen - og endelig er den her! Året er 2002, og adidas Predator Mania sidder på fødderne er nogle af verdens største stjerner under VM. Nu fuldender adidas deres Revenge Pack og hylder Predator Mania med et redesign af en af de mest efterspurgte adidas fodboldstøvler nogensinde.

Som et led i lanceringen af den nye og innovative Predator Instinct har adidas hyldet den 20 år gamle silo, der så dagens lys for første gang i 1994 og siden har været med til at sætte dagsordenen for fodboldstøvler. Vi har allerede fået et redesign af originalen fra 1994 samt Accelerator, og nu fuldender adidas deres Revenge Pack ved at lancere Predator Mania.

Og ligesom Predator Mania er det ikke bare hvilken som helst Predator. Faktisk er det en af de mest efterspurgte fodboldstøvler, adidas nogensinde har lavet - både dengang i 2002, men især også efterfølgende, hvor fans med et nostalgisk blik i øjet leder efter en historisk vingesus og en Predator Mania.

Båret af Zidane, Beckham, Del Piero og Raul tog Predator Mania konceptet i en ny retning med endnu mere fokus på at hjælpe spilleren med det giftige spark. Og nå ja, så var designet intet mindre end exceptionelt ikonisk - og det har adidas valgt at bringe tilbage med Predator Mania fra Revenge Pack. Både den store, røde pløs med elastikken, sparkeelementerne, striberne på hælen og under sålen samt adidas-logoet på indersiden er inkluderet - sagt med andre ord; kræs for kendere!

Der er dog sket en masse på de 12 år, som Predator Mania har på bagen, og selv om Revenge Pack-udgaven ligner originalen, er den blevet proppet til randen med adidas mest moderne teknologier. Overdelen er som de andre Revenge Pack-modeller lavet af Hybridtouch, der har de lækre egenskaber fra både læder og mikrofiber, hvilket gør overdelen både smidig og komfortabel, men samtidig også let og mindre vandabsorberende.

En Predator er ikke en Predator uden skrueelementerne, og adidas har ramt hovedet på sømmet med Mania. Her er de ikoniske seks striber blevet gengivet utroligt præcist med både form, størrelse og placering, men er i år blevet lavet af SL gummi, der både er let og giver et fremragende greb i bolden for at give dig mere kontrol.

Da elementerne blev designet i 2002 var det lidt af et skift i trenden, da Mania var den første Predator til kun at have skrueelementer på indersiden af vristen. Panelerne var lavet flade og rillede, så de både tilbød en masse greb i bolden, men samtidig også sikrede en større og mere plan sparkeflade, så der var endnu bedre mulighed for at genere kraft og skru.

En anden ikoniske feature på Predator Mania, er den store pløs, der introducerede en elastik til at holde den på plads. På den måde kunne man trække pløsen ned over snørebåndene og dermed forlænge den store sparkeflade. Præcis som i 2002 kan man i øvrigt lave "en Beckham" og trække pløsen heeeeelt ned over snuden på Predator Mania.

Præcis som på de andre Revenge Pack modeller har adidas også kælet for de små detaljer, der gjorde Predator Mania så populær - og derfor finder man både en eksterne hælkappe med de tre små striber over, adidas-striberne under sålen samt de ikonsike puder på indersiden formet som et adidas-logo på Mania. Selv syningerne fra 2002-modellen er gengivet på Hybridtouch-overdelen for at ligge sig så tæt op ad originalen som muligt.

Selve sålen bærer præg af den fremgang, som adidas har set siden 2002, og også Predator Mania er udstyret med adidas' ControlFrame, der er lavet med en række små riller og tænder, så du har mere kontrol over bolden, når du bruger sålen - noget der sker ca. 10 % af tiden. Med andre ord er Predator Mania meget mere end bare et samlerobjekt, og er altså også lavet til at performe på banen på niveau med de bedste fodboldstøvler derude.

Det her er fodboldstøvlen, som rigtig mange har ventet på skulle se dagens lys og en stilet hyldest til adidas Predator Mania. Har du allerede nu fået julelys i øjnene ved tanken om igen at se et par Mania på dine fødder er det om at slå til - Revenge Pack-udgaven lanceres nemlig kun i 1.825 par i verden, så skynd dig før den ikoniske Predator er væk igen.

ALT_TAG

Hvad synes du om adidas Predator Mania-redesignet, og lever den op til den gamle Mania arv fra 2002? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook eller Twitter.