Unisport WebTV: Street skills anytime, anywhere | #unisportlife

Fodbold lever som en utæmmet hest i Unisport. Og når først bolden ruller, er fristelsen for stor til at ignorere. Vi kan simpelthen ikke lade være med at sparke til den bold. Og Joltter? Ja, han er vel lidt som den ustoppelige Duracell kanin, når først han får en bold mellem fødderne - han bliver bare ved og ved og ved og.....

I regn, slud, sne og blæst - på græs, asfalt og containere. Fodbold kan, bør og skal spillers overalt, til enhver tid. Med den rette bold, det rette tøj og de rette sko, så er der simpelthen ikke noget der skulle kunne stoppe dig. Sådan har vi det i hvert fald.

Nike FC247 er definitionen på fodbold til enhver tid. Se mere her.

Og for at vise jer, at vi rent faktisk mener det, når vi siger det, så sendte vi Joltter og Jakob ud for at demonstrere. Med den innovative Munin M-Station under armen, drog de to fodboldtosser ud i Københavns gader for at vise deres evner frem.

Så skru helt op for bassen på denne regnfulde søndag, når vi giver dig lidt lækkert fodboldlir at se på. Og hvad enten du er til Joltter i Pink eller Joltter i Blå, mon ikke at der så nok skal være et par inspirerende tricks, som selv kan prøve af i løbet af den kommende uge?

Udvikl dine kompetencer med den smarte Munin M-Station. - kun 4.595,-

Når vi taler om #Unisportlife, så mener vi det også med hele vores fodboldhjerte. Og vi elsker at se med på sidelinjen, når i udlever det. Så husk at hashtag dine billeder på Instagram med #Unisportlife, så vi kan følge med i dit fodboldliv.