Neymar Jr. zig-zagger sig igennem laserstråler i Hypervenom

Nike Hypervenom Phantom er designet til dødbringende smidighed, og Neymar Jr. for brug for al sin fart og sine finurlige driblinger, da han står over for en række laserstråler.

Neymar Jr. - eller den animerede udgave af ham i alle fald - har taget træning til et nyt niveau i Nikes seneste film, Zig Zag. Konceptet er enkelt - tænd en række laserlys og dribl dig vej mod målet. For at gøre det for man brug for præcis og skarp smidighed - og det er præcis hvad Neymar besidder.

Gør som Neymar Jr. og bestil din Nike Hypervenom Phantom lige her - kun 1.619,- kr.

At han så samtidig har sine Nike Hypervenom Phantom på fødderne, gør heller ikke tingene værre for Neymar. Fodboldstøvlen er designet til at give de bedste forudsætninger for angriberen, der skal opepere i de små rum og kunne behandle bolden med dødbringende præcision.

Med andre ord er den perfekt til opgaven når man skal smyge sig gennem laserstrålerne. Og nej, det er ikke bare rødt lys - for Nike Ordem fodbolden bliver lige så elegant delt i tre, da den bliver sparket ind i en af strålerne...

Hvad synes du om Nike Hypervenom Phantom, og hvordan tror du at du ville klare en bane med laserstråler over det hele? Del meget gerne dine tanker med os herunder.