Unisport WebTV: Youtube 100K milepæl fejres med giveaways

Det er ikke længe siden at vi rundede den imponerende 50K milepæl. Og knap fik vi set os om, før antallet af vores Youtube kanal ramte 100.000 subscribers. Vi vil lægge ud med at udbringe en kæmpe skål for alle vores subscribers - I er awesome. Og lad os så fejre det!

Jakob og Joltter er ikke til at få ned. Vi har prøvet med beroligende piller, musik, ja vi har selv tvunget dem til at gense VM kampen mellem Iran og Nigeria, men lige lidt har det hjulpet. De to WebTV værter er helt oppe at køre over at vi har ramt 100.000 subscribers på Youtube.

Og det er der bestemt heller ikke noget at sige til. For det er bestemt ikke alle Youtube kanaler, der får lov til at ramme den milepæl. Og ja, det er vel ikke nogen hemmelighed at I derude er grunden til at vi er nået hertil. Og derfor vil vi også fejre denne milepæl, ikke bare med én, men hele 4 giveaways.

De 4 præmier er:

  • Et par fodboldstøvler med UniID efter eget valg
  • En Nike Ordem kampbold
  • En Unisportlife T-shirt
  • En Nike F.C. T-shirt signeret af Eden Hazard og Romelu Lukaku.
  • Og nu, hvor Jakob og Joltter har leveret et væld af videoer til Jer, så synes de at det er blevet tid til at vende kameraets linse Jeres vej. Så for at gøre jer kvalificeret til at vinde en af vores give aways udfordrer vi Jer til at lave en video, hvor i fortæller hvilken af de 4 præmier i ønsker og, vigtigst af alt, hvorfor i fortjener den. Og vær endelig kreative med jeres videoer - vi elsker kreativitet.

    Vi er utrolig stolte og ikke mindst beærede over at så mange af Jer derude har valgt at følge vores Youtube kanal og derfor fejrer vi det også med maner. Gå ind på ovenstående videos kommentarfelt og link til jeres video, så vælger vi vinderne ud snart. Du har frem til den 7. september. Sæt igang!