Det er vist ikke nogen overdrivelse at sige at Nr. 7 i Manchester United bærer rundt på kolossale forventninger og ansvar. Bare se på listen af 7'ere: George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, Cristiano Ronaldo. Nu har Manchester United fundet deres nye 7'er. Kan han bære den tunge arv?

I 2009 tog Real Madrid, Manchester Uniteds djævel. Nu har Manchester United taget madrilenernes engel. Sådan har mange formuleret Old Traffords nye håb, Angel Di Maria. Og at bruge ordet håb om Di Maria er vel i al beskenhed en underdrivelse, for den argentinske kant er nemlig blevet tildelt det legendariske nummer 7, som i historisk sammenhæng har bragt en række ikoner med sig.

Gå ind og få Manchester Uniteds trøjer med Di Maria tryk lige her

Lige fra den flamboyante George Best som førte United til toppen af Europa i '68 til Bryan Robsons inspirerende lederskab i 80'erne, videre til Eric Cantona's overlegne og næsten arrogante stil i 90'erne, David Beckhams modernisering af fodbold og Cristiano Ronaldos sprudlende og eksplosivt underholdende spillestil. Nummer 7 har i adskillige årtier underholdt Old Trafford. Nu ser 5 års tørke ud til at være slut. Di Maria er ankommet til Drømmenes Teater.

For Angel Di Maria er velsagtens det tætteste De Røde Djævle har sukket efter lige siden CR7 forlod klubben tilbage i 2009. Siden har spillere som Michael Owen og Antonio Valencia forsøgt at løfte arven videre, dog uden på nogen måde at kunne ramme niveauet fra deres forfædre. Senest valgte Valencia sågar at gå tilbage til det nummer han bar før han skiftede til nummer 7 (25), efter at presset tilsynladende blev for stort for den ecuadorianske hurtigløber.

Gå ind og få Manchester Uniteds trøjer med Di Maria tryk lige her

Nu er Di Maria så blevet præsenteret på Old Trafford og han kan allerede få sin debut, når Manchester United gæster Burnley i lørdagens tidlige kamp. Og Di Maria kommer med al den selvtillid, som United savner i disse dage. Sidste sæson vandt han således Champions League med Real Madrid og spillede samtidig en helt central rolle i Argentina vej til finalen ved VM i Brasilien. Spørgsmålet er så: Er Angel Di Maria englen der kan få De Røde Djævle til at sprede frygt igen?

Manchester United er i akut brug for en frelser og måske er han endelig kommet. I hvert fald har klubben sat hele deres tunge byrde over på Di Maria's skuldre ved at give ham det legendariske 7-tal. Hvad siger du? Er Di Maria det klubbens fans har sukket efter i 5 år?