Prøv FIFA 15 før alle andre og slå Jakob og Joltter

Er du en haj til FIFA og vil du have muligheden for at prøve den nye udgave før alle andre? Så er det bare om at tilmelde sig, når Unisport inviterer til FIFA 15 turnering i forbindelse med DM i FIFA den 6. september fra kl 9.00. Læs mere om arrangementet her.

Hvad er #Unisportlife uden en god omgang FIFA? I forbindelse med DM i FIFA (som afholdes samme dag) giver vi dig muligheden for at udleve #Unisportlife til fulde når vi åbner dørene op til en storslået FIFA 15 turnering i Papirhallen, Trangravsvej 22, 1436 København. Al nødvendig information står i nedenstående, så sørg for at læse det omhyggeligt.

Dato og tid: Lørdag 6. september Kl. 09.00 (Sørg for at være der i god tid)

Adresse: PapirHallen (Ved siden af Operaen) Trangravsvej 5 1436 København

Kontaktperson Jonathan fra Unisport.

64 deltagere - en vinder. Skynd dig at tilmelde dig årets FIFA 15 turnering lige her

Turneringen starter kl. 9.00 og rundes af med finalen på den store EA scene omkring kl. 11.30. Da vi spiller efter et tidslagt skema, skal du sørge for at være der i god tid. Når du er ankommet skal du henvende dig hos Jonathan fra Unisport, som vil registrere din ankomst og fortælle dig, hvor og hvornår du skal spille.

Der er plads til 64 deltagere så det er bare om få tilmeldt sig. Det koster kun 50 kr. at deltage og med i købet får du et Unisport håndklæde, en sodavand og muligheden for at vinde nogle vilde præmier:

1. Præmie: Valgfri fodboldstøvle fra Unisport.dk 2. Præmie: Valgfri fodboldtrøje fra Unisport.dk 3. Præmie: Et par Trusox fra Unisport.dk

OBS: Turneringen vil blive spillet på Xbox One konsoller.

Husk at notere hvilket hold du vil spille med inden du gennemfører købet. Holdene du kan vælge mellem er:

Barcelona PSG Manchester City Boca Jrs. Dortmund Chelsea Liverpool Napoli

Hvis du vil prøve FIFA 15 før alle andre, så tilmeld dig turneringen lige her.

Ved turneringen vil Jakob og Joltter også deltage, så du vil også få chancen for at give dem en god gammeldags FIFA-røvfuld.

Bemærk at der vil være mulighed for at købe sig ind på dagen, hvis alle 64 pladser ikke er udfyldt, eller der er tilmeldte som ikke møder op