Manchester United Q&A med Rooney og Welbeck

Sæsonstarten har ikke lige just udviklet sig som, hverken håbet eller forventet for Manchester United. Det på trods af at De Røde Djævle rent faktisk havde en imponerende optakt i USA. Under deres træningsophold i Washington D.C. fangede Nike to af klubbens stjerner, til en lille Q&A med spørgsmål fra Twitter.

Der var masser af overskud da Wayne Rooney og Danny Welbeck slog sig ned i Washington for at svare på en række af deres fans spørgsmål, som de havde sendt ind via Twitter. Ja, der var vel nok en hel del mere overskud end der er i klubben i disse dage.

Så det var nok meget godt at Nike fangede dem, mens der stadig var højt humør at spore hos De Røde Djævle. Selv Rooney ser faktisk ud til at være utrolig bekvem ved hele situationen. Og selvom de to knægte er vokset op som rivaler, ser det da også heldigvis ud til at de hygger sig rigeligt i hinandens selskab.

Og der kommer som regel også nogle ret sjove spørgsmål frem, når helt almindelige fans fra hele verden får lov til at stille lige præcis, det de går og pryder deres hoveder med. For eksempel om Danny Welbeck virkelig er "Dat Guy"?

Smilene er som sagt nok ikke lige så store hos Welbeck og Rooney i disse dag. Således har Manchester United stadig deres føreste sejr til gode i den nye sæson. Men det får de muligheden for at rette op på, når de i morgen tager på besøg hos Burnley. Hvilket spørgsmål ville du stille drengene umiddelbart inden morgendagens kamp?