Unisport WebTV: Adidas Predator afholder Battle of the Nordic

Der var bestemt ikke holdt tilbage med effekterne da adidas havde inviteret til Battle of the Nordic i Stockholm. Turneringen dannede rammerne for endnu et fejringsgrundlag for adidas Predators 20. års jubilæum og Joltter var med på sidelinjen, da det gik ned. Se og læs om eventet her.

2014 udgør en imponerende milepæl for adidas og sådan en milepæl skal fejres med manér. Det er adidas også klar over og derfor har de virkelig sat vind i alle sejl for at hylde deres 20 år gamle rovdyr. For ikke nok med at de i år har planlagt at lancere hele 14 nye Predator fodboldstøvler, så står de også for arrangeringen af en episk fodboldturnering, som kulminerer i London.

Få dit eget par Predator Instinct lige her - kun 1.444,- kr.

Og første spadestik foregik i Stockholm i Tele2 Arena, hvor 6 hold bestående af talentfulde spillere fra hele norden, stødte sammen i kampen om at blive fløjet til London. Og der er ingen tvivl om at det var en stor oplevelse for de fremmødte spillere.

Her fik Joltter nemlig også fanget et par af spillerne og de var bestemt ikke skuffede over arrangementet, som udover fodboldturneringen også gav mulighed for et nærmere kig på nogle af de gamle Predators, teste adidas' Smart Ball og deltage i et sandt Predator univers.

Finalen stod mellem et svensk og et dansk hold og i sidste ende trak danskerne det længste strå med en sejr på 3-1. Dermed vandt de danske talenter en tur til London, hvor de vil få muligheden for at prøve kræfterne af med talenter fra resten af Europa.

Få dit eget par Predator Instinct lige her - kun 1.444,- kr.

Joltter var svært imponeret over det begivenhedsrige Predator arrangement i Stockholm, hvor hovedrollen tilfaldt adidas' Predator Instinct. Og nu vi er ved det, hvad synes du så egentlig om Predator Instinct og hvilken Predator er din all time favorit?