PUMA klæder Dortmund på til en ny omgang Champions League

Det er ved at være tid for startskuddet til mestrenes turnering. Og når Europas største klubber skal ud og jagte pokalen med de store ører, så gælder det om at se toptunet og skarpe ud. Derfor har PUMA sørget for at deres tyske venner fra Dortmund har fået et stilet Champions League look. Se trøjen her.

Umiddelbart inden lodtrækningen til Champions League gruppespillet finder sted i morgen har PUMA præsenteret den trøje som Dortmund vil optræde i på hjemmebane, når hele Europas øjne spændt følger med i den prestigefyldte turnering. Og her har PUMA valgt at holde trøjen i et stilrent og klassisk look i klubbens karakteristiske gule farve.

Få fingrene i Dortmunds nye Champions League trøje lige her - kun 599,-

Det elegante og enkle design udgøres af et fuldt gult design, som kun brydes af det røde Evonik sponsortryk, det sort PUMA logo på højre side af brystet, samt det Gul/Sorte BVB logo, som naturligvis er placeret på venstre side af brystet, over hjertet. 

Og kærligheden til klubben er noget, som der virkelig kæles om i Dortmund. Derfor har PUMA også sørget for at inkorporere de stærke følelser ved at trykke ordene Echte Liebe (Ægte kærlighed) på indersiden af nakken. 

Få fingrene i Dortmunds nye Champions League trøje lige her - kun 599,-

En af Dortmunds helt store stjerne, Marco Reus glæder sig også til at gå ud og kæmpe for den klub han elsker: "At spille i Champions League er altid noget særligt og den nye trøje er i særdeleshed klasse. Den gule farve er en del BVB og hele regionen. Jeg føler mig beæret over at kunne bære denne trøje foran klubben og vores fans i Champions League."

Denne Champions League trøje er naturligvis også udstyret med PUMA's innovative PWR ACTV teknologi, som via en kompressionsteknik fra atletisk tape. Tapen er placeret strategisk udvalgte steder på indersiden af trøjen og yder en form for mikromassage til musklerne, så de aktiveres og dermed kan arbejde mere effektivt.

Få fingrene i Dortmunds nye Champions League trøje lige her - kun 599,-

Så er Dortmund klar til at jagte pokalen med de store ører endnu engang. Sidste år nåede Dortmund frem til kvartfinalen, hvor de blev slået ud af de senere mestre fra Real Madrid. Hvor langt tror ud Reus og Co. kan komme i år?