Mario Balotelli: Liverpools nye hovedpine eller nye frelser?

Det er de færreste, der kan slippe af med lige så mange drengestreger som Balotelli. Men han bliver ikke kaldt Super Mario for ingenting. Nu er den kække italiener tilbage for at underholde de engelske fodboldfans og ikke mindst journalister. Og denne gang skal han erstatte problembarnet/angrebsgeniet Luis Suarez. Kan Balo mon fylde de uruguayanske fodboldstøvler ud?

Efter at Liverpool mistede Luis Suarez blev der efterladt et stort hul - både på og udenfor banen. På banen mistede de en usammenlignelig angriber, som sluttede sin tid af i Liverpool på mest imponerende vis. Udenfor banen mistede de en person, der konstant var i mediernes søgelys for sin ene kontroversielle handling efter den anden. Og hvad gør man så, når man mister en spiller, som fylder så meget på holdet? Man henter selvfølgelig Super Mario.

Kan du ikke få nok af Super Mario? Så gå amok lige her

Og det er jo som bekendt ikke første gang at Balotelli slår sine pløkker ned i britisk territorium. Balotelli opholdt sig nemlig i Manchester City fra 2010-13, hvor han fik 54 kampe og scorede 20 mål. Her blev hans tid på banen alt for ofte overskygget af dumheder, som kostede ham adskillige karantæner. Noget som Balotellis tidligere træner Roberto Mancini i 2011 udtrykte "Problemet er at han laver fejltagelser på grund af sin alder. Han er Mario. Han er skør - men jeg elsker ham for han er en god dreng."

Og det er jo paradokset med Balotelli. For under hans skøre, rebelske facade gemmer der sig en gudsbenået fodboldsspiller, som allerede har vist sig ved flere lejligheder. Men det er det man får når man har Balotelli med i sin familie. Der er de gode stunder, som når Super Mario scorer 2 mål og sender Tyskland ud af EM, der er de sjove stunder som når Balotelli tager trøjen over hovedet og afslører en svedtrøje med teksten "Why always me?" og der er de skøre stunder, når Balo brænder sit hus ned med fyrværkeri.

Få din helt egen Liverpool trøje med Balotelli tryk og meget mere lige her

Hvilken en af Balotellierne vi får at se i Liverpool, bliver ikke mindst utrolig spændende og ligegyldigt, hvilken af dem, så er vi garanteret top underholdning. Og en ting er sikkert - i England er de på godt og ondt ekstatiske over at have din sicilianske topangriber tilbage i Premier League.

ALT_TAG

Balotelli har fået lov at spille i nr. 45 igen. Et nummer som har fulgt ham lige siden sin tid i Inter. Hvad synes du om Liverpools nyerhvervelse? Er det et for stort sats, nu hvor de endelig var kommet af med Suarez' problemer, eller kan Super Mario hjælpe Liverpool helt til tops som han gjorde i Manchester City?