Real Madrid og adidas præsenterer drageinspireret 3. trøje

I denne sæson har Real Madrid og adidas bragt nye elementer til kongeklubbens spillertøj. Den utraditionelle lyserøde farve er bragt i spil både i hjemme- og udebanetrøjen. Men de utraditionelle tendenser stopper ikke her. For de forsvarende Champions League mestre har netop præsenteret deres 3. trøje. Og lad det være sagt med det samme - den har to drager på maven.

Real Madrid har altid været en klub som har stræbet efter at gå deres egne veje. Og i år er det særligt kommet til udtryk i deres spillertrøjer, som adidas har lanceret under kampagnemottoet #wearitorfearit. Og i dag har de så gjort alvor ud af deres erklæring ved at præsentere en sort 3. trøje prydet med to drager på fronten trøjen.

Bær det eller frygt det. Find Real Madrids nye 3. trøje her - kun 599,-.

Det alternative design har Yohji Yamamoto stået for. Og hvis du synes at navnet lyder bekendt, så er det fordi det er bekendt. Samarbejdet mellem Yamamoto og adidas går nemlig adskillige år tilbage og har blandt andet resulteret i en række ikoniske designs til adidas' f50 adizero. Nu har de så bragt Yamamoto ind for at hjælpe til med at designe Europas nuværende mestres 3. trøje. Og valget af designet er ikke faldet helt tilfældigt.

For Yamamoto har nemlig fokuseret på Real Madrids vigtigste værdier og bragt elementer som storhed og beslutsomhed i spil. Det har han således gjort ved at hente inspiration fra to mytiske bæster fra den østlige kultur: Dragekongen og dragefuglen. Således symboliserer dragekongen klubbens storhed, ære og styrke. Dragefuglen er et dyr som kan overleve selv de mest udfordrende situationer og den repræsenterer derfor klubbens modstandskraft, beslutsomhed og adræthed på vejen mod sejr.

Bær det eller frygt det. Find Real Madrids nye 3. trøje her - kun 599,-.

Den sorte farve har Yamamoto også valgt. Sort er nemlig japanerens yndlingsfarve og som prikken over et stilet design er detlajer i hvid blevet tilføjet til blandt andet kraven og ærmerne. Og apropos kraven har adidas også bevaret den japansk inspirerede stil ved lave den med et mao design. Det ikoniske logo er samtidig også holdt i den enkle to-farvede stil, som også var tilfældet på udebanetrøjen.

Real Madrids trøje er dog ikke kun et flot design. Den er også udstyret med adidas' præstationsfremmende teknologier. Authentic modellen, som er denne model spillerne optræder i, er lavet med det ultralette adizero materialle, som giver en ekstra stor komfort når der ydes på højeste niveau. For dem, som kun skal bruge trøjen i fritiden har adidas så også designet en trøje uden adizero, men med ClimaCool, som sørger for at gøre trøjen åndbår og bevarer en behagelig kropstemperatur.

Bær det eller frygt det. Find Real Madrids nye 3. trøje her - kun 599,-.

ALT_TAG

Real Madrid har fået blod på tanden og når de skal ud og bygge videre på sidste års succes, vil de skille sig ud på alle parametre. Derfor har adidas og Yohji Yamamoto bidraget med et episk design til 3. trøjen. Hvad synes du om dragedesignet og symbolikken bag? Passer det til Real Madrid?