Efterårets fodboldgear: Nike, adidas og Sells dækker dig ind

Fodbolden ruller igen over landets mange græsplæner og der er ikke længere nogen undskyldninger for ikke at have styr på sit udstyr. En enkelt undskyldning vil dog godtage: Du har mistet overblikket over dine valgmuligheder. Derfor har vi samlet det mest nødvendige og hotte fodboldgear lige nu. Så læs med her.

Hvad er det første du får styr på, inden en ny sæson? Fodboldstøvlerne. Uden de helt rigtige fodboldstøvler, kommer man ikke langt som fodboldspiller i dag og her er der heldigvis også et stort udvalg til lige dit behov. To af årets mest nævneværdige fodboldstøvler i denne sammenhæng må vel være adidas Predator Instinct og Nike Mercurial Superfly. Disse to siloer udgør nogle af de mest betydningsfylde fodboldstøvler både i fodboldens og mærkernes verden.

Hvis du skal have fart over feltet, så er Mercurial Supefly det perfekte valg.

Lad dit instinkt tage over med Predator Instinct!

Når fodboldstøvlerne er kommet på plads, så vil man nok begynde at se hen mod træningstøjet. Og særligt når vi bevæger os ind i de lidt køligere efterårsmåneder bliver det virkelig aktuelt at have det rigtige tøj. Og her har særligt Nike sørget for at varme musklerne op, med deres baselayer og lækre præstationsfremmende træningstøj. Også adidas har med deres tre striber designet lækkert træningstøj der både inkluderer træningsbluser- og bukser.

Få varmen med baselayer og træningstøj her!

Vi er ved at være der, men før vi er helt klar til at løbe på banen mangler der lige et par elementer. For selv om mange betragter det som et irritationsmoment, så er benskinner ikke til at komme uden om. Til gengæld hare Nike udviklet deres nyeste benskinner, så man knap bemærker deres tilstedeværelse. Benskinnerne er udviklet med Nikes 3D scanner og er designet med et særligt net, der både er stødabsorberende og luftdistribuerende.

Beskyt dig selv med stor komfort med Flylite besnkinner og Trusox.

Find også et stort udvalg af strømpetape lige her.

Og ja, vi glemmer naturligvis ikke alle Danmarks målmænd og her er målmandseksperterne fra Sells altid et sikkert valg. Sells, der har målmænd som Keylor Navas, Simon Mignolet og Victor Valdes i deres stab, har i mere end 10 år specialiseret sig i målmænds behov og deres målmandshandsker er derfor også resultatet af dyb indsigt.

Gør som mange topmålmænd og få Sells på hænderne.

Sådan som boldene udvikles i dag, kræver det også at målmænd har det absolut bedste værktøj at arbejde med. To af de bolde som Europas største målmænd kommer til at møde på deres vej i løbet af sæsonen er Nikes Ordem, som er den officielle kampbold i både Premier League, Serie A og La Liga. Adidas er den officielle sponsor i UEFA Champions League og de har naturligvis også sørget for kampbolden, som i år kommer i et dynamisk design i Sort/Gul/Rød.

Få de bedste bolde på markedet lige her.

Der er masser af lækre valgmuligheder når det kommer til at skulle fylde sin fodboldtaske op, så der er ingen grund til at fortvivle. Og nu har vi da i hvert fald givet dig en ide om, hvad du kan fylde tasken med. Mangler vi noget? Lad os høre dit forslag på en fuldendt fodboldtaske.