Unisport look of: Skab sort magi med Nike og Magista

Nike tager ansvaret som leverandør af fodboldudstyr meget højtideligt. Med deres seneste aktiviteter har de dækket sig ind på alle paramtre når det kommer til fodboldens mange facetter. Det fortjener en ekstraordinær plads i Unisport ugentlige Look of. Se med her, når der skabes sort magi med Nike og Magista.

En ting er at spille godt på banen, en anden ting er at have det godt på banen. Det indebærer mange forskellige ting: at man trives i det tøj man har på, at man ser godt ud og ikke mindst at man føler at ens udstyr bidrager til ens præstation. Særligt disse tre parametre har Nikes designere et ekstra øje til, når nye produkter skal udvikles og det er i særdeleshed kommet i førersædet med deres seneste træningstøj og fodboldstøvler.

Udfyld alle dine behov på fodboldbanen med Nikes træningstøj lige her.

Bliv den perfekte magiker med Nikes fodboldudstyr lige her

Både træningstøj og fodboldstøvler er udviklet af Nikes innovationsteam og har været undervejs efter mange års forskning. Særligt fodboldstøvlerne fra Nikes nye silo Magista er resultatet af en lang proces med spillerindsigt, eksperimentering og udvikling. Nu har Magista Obra fået selskab af lækkert og præstationsfremmende træningstøj og, det bliver efterhånden sværere og sværere for spillere at finde undskyldninger for ikke at præstere på sit højeste niveau.

Få en ekstra fordel fra top til tå, med Nikes fodboldudstyr lige her.

Nike har givet dig de bedste forudsætninger for at kunne lave magi på fodboldbanen. Nu handler det bare om at finde dine foretrukne farver frem og trylle løs. Hvad er dine yndlingsfarver i Nikes nyeste kollektioner?