Weekendens støvlespots: Hvilke fodboldstøvler vælger du?

Så er der for alvor kommet gang i den nye sæson, med den spanske og den tyske ligas sæsonåbning i weekenden. Det har naturligvis givet anledning for endnu flere støvlespots, og vi er selvfølgelig med, hvor det sker. Se weekendens støvlespots her.

Christian Atsu (Everton) - Nike Mercurial Superfly IV (Blackout) Går du og undrer dig over, hvordan det ville se ud, hvis man selv blackoutede et par Superfly? Så skal du bare se med her, for Christian Atsu har nemlig taget sagen i egen hånd - på flere måder. Ikke nok med at Atsu har forsøgt sig med et blackout af den røde superfly, så har han også klippet noget af Dynamic Fit Collar af. Et vellykket eksperiment? Hvad siger du?

Romelu Lukaku (Everton) - Nike Mercurial Vapor IX FF '02M Romelu Lukaku er gennem pre-season også blevet set i den nye Superfly, men tilsynladende har den ikke bidt 100% ham endnu. For i weekendens opgør mod Arsenal var han hoppet i sine Mercurial Vapor IX fra Fast Forward kollektionen. Og det var da ikke noget som så ud til at ødelægge hans spil. Tværtimod.

Julian Speroni (Crystal Palace) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Gul/Sølv Også Julia Speroni sidste uges støvlvalg ud med et nyt. Men hvor Lukaku gik fra ny til gammel er Speroni gået fra gammel til ny. Den nye Nitrocharge har ellers her i starten ikke fået overvældende opmærksom med tidligere Nitrocharge spillere som Gerrad og Dani Alves, der har skiftet til andre støvler. Men Speroni er altså iblandt dem, som ser ud til at være fuldt tilfreds med den nye generation af The Engine.

Arjen Robben (Bayern München) - Adidas f50 adizero Tribal Pack Fra en hårdtarbejdende motor til en hurtigløbende letvægter. Arjen Robben var nemlig lige så meget i hopla da Bayern München åbnede med en sejr mod Bendtners nye klub Wolfsburg. I den anledning havde Robben endelig skiftet sine Earth Pack f50'ere ud med den nyeste Pink/Blå farvervariant fra Tribal Pack. Og farverne går da også mistænksomt godt til Bayerns Rød/Blå spillersæt.

Johannes Geis (Mainz 05) - Nike Magista Obra Sort/Neon Efter en sløv opstart er den så småt begyndt at melde sig på fødderne af flere professionelle spillere. Den Sort/Neon Magista Obra kunne blandt andet spottes på fødderne af Johannes Geis fra Mainz.

Christian Eriksen (Tottenham) - Nike Magista Obra Sort/Neon For Tottenhams danske playmaker, Christian Eriksen, faldt valget på samme farvekombination som Geis fra Mainz. Og meget tyder på at den Sort/Neon farvede Magista Obra så småt har indledt en intern krig mod den første Neon/Rød/Sort variant. Hvilken af de tre Magista farver kan du bedst lide?

Thibaut Courtois (Chelsea) - Nike Magista Opus Sort/Neon Den Sort/Neon variant er dog ikke forbeholdt til Obra, men bruges også på de resterende Magista fodboldstøvler. Og her får Opus masser af kærlighed. Blandt andet fra Chelseas nye førstevalg, Thibaut Courtois, som da heller ikke var langsom til at skifte over til Magista Obus da den første ramte markedet. Hvilken Magista foretrækker du - Obra eller Opus?

Kaka (Sao Paulo) - Adidas Predator Instinct Tribal Pack Hvad der har ligget til grund for at Kaka ikke længere ville spille i sine Predator Instinct Whiteout ved vi ikke. Måske havde han simpelthen for svært med at holde dem rene? Under alle omstændigheder holdt valget på Whiteout kunen enkel kamp og Kaka var i weekenden tilbage i sine klassisk farvede Predator Instinct. Hvilken model fra Instinct foretrækker du?

Marcelo Sarvas (Los Angeles Galaxy) - Diadora DD-NA 2 Neon/Blå/Grøn Der er utrolig meget fokus på Nike og adidas når det kommer til fodboldstøvler, og det kan godt nogle gange give anledning til spørgsmålet om, hvad andre fodboldstøvler er værd. Vores svar: Meget. Og det kan Marcelo Sarvas fra LA Galaxy helt sikkert skrive under på. Han har i hvert fald viet sin tillid til Diadores letvægter DD-NA, her i modellens seneste farvevariant, som kom op mod VM. Hvilket mærke foretrækker du dine fodboldstøvler i?

Will Buckley (Sunderland) - Adidas f50 adizero (1. gen) Will Buckley foretrækker tilsynladende sine fodboldstøvler i en mere klassisk udgave. I weekendens opgør mod Manchester United optrådte han nemlig i 1. generation af adidas' letvægtsstøvle. Det bringer altid en masse goder minder frem, når ældre fodboldstøvler kommer i spil. Hvilke minder giver denne f50 dig?

Dani Alves (Barcelona) - Adidas f50 adizero Gul/Rød Nej det er ikke katten vi har fokus på ved dette spot. Også selvom det i sig selv er bizart nok at der løber en sort kat på tværs over banen på Camp Nou. Ikke særlig fedt for de overtroiske. Men noget der er mindst lige så bizart er at Dani Alves har så svært ved at beslutte sig for, hvilke fodboldstøvler han skal spille i. Vi har mistet overblikket, men endnu engang optrådte Alves i nogle af sine helt gamle fodboldstøvler, nemlig den 3. generation af f50 adizero. Mon han snart slår sig ned, med et permanent valg?

Det kan være svært at bestemme sig, hvilke fodboldstøvler man skal spille med. Særligt når der er så mange at vælge i mellem. Hvad går du efter når du skal vælge dine fodboldstøvler? Design, fart, komfort eller måske noget helt fjerde? Lad os høre i kommentarfelltet herunder..