PUMA løfter niveauet og fylder King Lux 24C med 24 karat guld

Når kongen skal klædes på, så skal han også klædes ordentligt på. Og når man ser på historiens mange konger, hvad er så fællesnævneren for dem alle? Guld. Alle har været overdænget med masser af guld. Og nu kan PUMA's konge endelig træde ind i denne eksklusive gruppe. Vi byder velkommen til: PUMA King Lux 24C.

At lave fodboldstøvler med et guldinspireret design er langt fra nyt. Og bare i 2014 har både Nike og PUMA allerede eksperimenteret med konceptet. Nu har PUMA dog taget ideen til næste niveau. De er nemlig ikke stoppet ved brugen af guldfarven. I stedet har de valgt pynte hele hælen med 24 karats guldflager og kan dermed præsentere deres mest eksklusive fodboldstøvle nogensinde i deres historie.

PUMA King Lux 24C kommer kun i 99 par i verden. Så skynd dig ind og få et par nu!

PUMA King er en af verdens mest ikoniske fodboldstøvler og er blevet båret af så legendariske fodboldspillere som Pele, Maradona og Eusebio. I dag er PUMA King ikke lige så efterspurgt, som den var engang, men det skal PUMA nok få lavet om på, med denne ekstra luksuriøse model med ægte guld.

Der kan argumenteres for at en så unik fodboldstøvle som PUMA King Lux 24C ikke ligefrem skal ud og ramme græstæppet, men det betyder ikke at PUMA går på kompromis med materialerne i fodboldstøvlen. Tværtimod har PUMA benyttet sig af premium K-læder til overdelen og det er dermed ikke kun de 24 karats guldflager i hælen der gør denne PUMA King Lux 24C ekstra lækker.

PUMA King Lux 24C kommer kun i 99 par i verden. Så skynd dig ind og få et par nu!

Modellen er faktisk en reinkarnering af PUMA King Lux, som udkom sidste sommer i en Limited Edition. Men hvor den model udkom i 999 på verdensplan, så har PUMA lige skåret ned på produceringen af PUMA King Lux 24C med 900 par og leverer altså kun denne guldstøvle i 99 par på verdensplan. Og det er der da heller ikke noget at sige til, når der altså er brugt 24 karat guld til at klæde kongen på.

PUMA har indgraveret indlægssålen med teksten Luxury Edition og herunder nummeret hvert par, så man helt præcis ved hvilket af de 99 par man ejer. Denne model er for eksempel 1 of 99. Så hvad enten man vælger at bruge denne PUMA King Lux 24C som samlerobjekt eller sit næste par fodboldstøvler, så er man på alle måder sikret en fodboldstøvle fra øverste hylde.

PUMA King Lux 24C kommer kun i 99 par i verden. Så skynd dig ind og få et par nu!

ALT_TAG

PUMA har endnu engang overgået dem selv med denne ekstraordinære, luksuriøse guldbelagte PUMA King Lux 24C. Rent faktisk at inkludere 24 karat guld i en fodboldstøvle er kun noget som er sket en enkelt gang før da Nike sminkede Ronaldinhos Tiempo Special Editions med guld. Nu har PUMA klædt 99 par af deres ikoniske PUMA King model på med ægte guld. Og det var vel det eneste rigtige at gøre. Eller hvad? Hvad synes du om denne ide og udførelsen af den?