Nike Mercurial Vapor X lanceret i en hidsig grøn farvevariant

Nike lancerede i dag den tredje farvevariant af deres Mercurial fodboldstøvler, og i kølvandet på den hidsigste farve af Superfly hidtil følger naturligvis også en Mercurial Vapor X i Neongrøn. Kig med her.

Nikes Mercurial fodboldstøvler har længe budt på utroligt friske farvevarianter, og den tiende generation er ingen undtagelse - Vapor X har nemlig fået en ny, neongrøn lakering hvor der i den grad er tryk på farverne.

Først fik vi Hyperpunch/Volt, og så fulgte Nike op med deres Stealh Pack, hvor Mercurial gik helt i sort. I dag fik både Vapor X og storebror Superfly en ny, frisk og temmeligt hidsig farve, som er designet eksklusivt til Cristiano Ronaldo.

Er frisk på Mercurial Vapor X Neongrøn? Så kan du sikre dig dit par allerede nu - kun 1.484,- kr.

Han spiller som bekendt i Superfly, hvorfor vi ikke forventer at se Vapor X på fødderne af nogle professionelle - men vi forudser alligevel at den bliver ganske populær her i starten af den nye sæson.

Præcis som både sin røde og sorte forgænger er Vapor X i neongrøn lavet af ét tyndt lag Teijin OLM mikrofiber, der er designet til at sætte sig tæt til foden og give et utroligt tæt fit. Samtidig har Nike lavet pløsen ét med overdelen, således at der opnås en så tæt en kontakt til foden som muligt uden nogle former for distraktioner.

Selve sålen på Vapor X har også fået en overhaling i forhold til Vapor VIII og IX, og præcis som Superfly IV er den designet til at give dig et endnu mere eksplosivt greb i banen når du sætter af takket være den ekstra knop under forfoden - og samtidig giver de to ekstra knopper under hælen mere støtte og komfort end tidligere.

Ulig Superfly er Vapor X blevet lavet med en nylonsål, der er mere fleksibel end carbonfiber, men som samtidig har den stivhed der skal til for at gøre fodboldstøvlen responsiv, så den reagerer på din mindste bevægelse. Det kan give dig den lille fordel, når du skal sætte din direkte modstander - og det er lige præcis hvad Vapor X handler om. Eksplosiv fart og temposkiftet, der kan ændre kampen.

Bliver det dig, der ændrer kampen - og det gør det jo, naturligvis, så kan du være sikker på, at folk ikke glemmer dig lige med det samme med en Hulk-farvet fodboldstøvle på fødderne. Og hvorfor skulle de?

Er frisk på Mercurial Vapor X Neongrøn? Så kan du sikre dig dit par allerede nu - kun 1.484,- kr.

Hvad synes du om den nye Mercurial Vapor X i neongrøn, og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.