Nike gør eksplosiv fart grøn med Mercurial Superfly IV

Hvis du selv kunne vælge frit fra hylderne når det kom til farvevalget på Mercurial Superfly, hvad skulle det så være? Nikes designere har muligvis stillet sig selv lignende spørgsmål da de blev bedt om at komme på en ny farvevariant til den eksplosive Superfly. Nu spørger vi dig: Har Nike ramt rigtigt?

Design er lige så meget et spørgsmål om smag, som det er et spørgsmål om viden. Nogle gange rammer man rigtigt, andre gange har man fuldstændig misforstået behovet. Hvilken en af dem der er tilfældet i denne situation vil vi lade Jer om at bestemme, men det ændrer ikke på det faktum at Mercurial Superfly netop har fået sin 3. colourway siden præsentationen af den første model i april.

Køb den nye Mercurial Superfly Grøn/Rød/Sort allerede nu - kun 2.099,-

Og hvor den seneste model kom i en diskret sort udgave, så har Nike virkelig fundet de skarpe farver frem igen med en iøjenfaldende limegrøn model, med Nikes swoosh i rød sommerens populære Hyper Punch og det øverste af Dynamic Fit Collar i sort. Dermed har Cristiano Ronaldo fået en ny model til samlingen og det forventes da også at CR7 vil hoppe i denne nye skarpe farve, når La Liga skydes i gang i weekenden.

Selve fodboldstøvlen har Nike ikke rørt ved. Det betyder at Mercurial Superfly stadig er, ja superfly. Støvlen er således bygget på en to-lags carbon fiber sål, med en overdel af NikeSKIN overtrukket Flyknit og ikke mindst den unikke Dynamic Fit Collar. Alle elementer, som er inkorporeret med to hovedsagelige formål: At yde en hidtil uset pasform og lockdown og at øge accelerationsniveauet til hidtil uanede højder.

Køb den nye Mercurial Superfly Grøn/Rød/Sort allerede nu - kun 2.099,-

At Nike har kunnet skabe en fodboldstøvle med Flyknit har medbragt en del nye muligheder, som man ikke kunne udforske tidligere. Det har først og fremmest skabt en fodboldstøvle, der skaber en barfodsfornemmelse, som andre materialer ikke har kunnet. Mange af de professionelle fodboldsspillere har selv udtrykt, at Superfly giver den samme frihed som en sok, med samme support og stabilitet som fodboldstøvler giver.

En af de ting, som er med til at skabe det unikke fit er de brio kabler, som er forankret i snørehullerne og løber ned langs siden af foden. På den måde omfavner de foden i et tætsiddende tag, når fodboldstøvlerne spændes. Hertil skaber Dynamic Fit Collar kraven selvfølgelig også en langt mere fuldkommen oplevelse, da ankelsokken gør fodboldstøvlen en langt mere naturlig del af kroppen end den tidligere har formået.

Køb den nye Mercurial Superfly Grøn/Rød/Sort allerede nu - kun 2.099,-

Og komforten er generelt kommet helt i førersædet i den nye Superfly. Noget som Nike ellers har haft problemer med i tidligere generationer. Denne gang ser det dog ud til at Nike har fundet en optimal kombination af deres præstationsoptimerende teknologier, som f.eks. ACC teknologien og den eliminerede pløs til fordel for en mere ren overflade.

Eksplosiv fart var udgangspunktet for udviklingen af Mercurial Superfly og mens Nike tidligere har haft stor fokus på at levere fodboldstøvler med så lav vægt som muligt, så har de med Superfly flyttet hovedfokus over på andre elementer. Og her spiller deres carbon fiber sål en helt central rolle. Således har de i forhold til tidligere modeller fjernet et lag fra sålen, så den er mere fleksibel og også mere spændstig, så den nærmest fungerer som en katapult i sit afsæt.

Køb den nye Mercurial Superfly Grøn/Rød/Sort allerede nu - kun 2.099,-

Denne grønne farvevariant udkommer som en særligt eksklusiv model til ambassadøren for eksplosiv fart, nemlig Cristiano Ronaldo. Hvad synes du om hans nye farve?