Unisport WebTV: Joltter tester Superfly med Nike i Portugal

Den buzz der har været omkring den nye Mercurial Superfly har været imponerende og den er bestemt ikke blevet mindre efter at det nyeste medlem af Mercurial familien har ramt græstæppet. Vi var med da Nike holdt deres egen lille hyldest af Superfly og her kan du se, hvordan det gik ned.

Mercurial har altid været repræsenteret af en Ronaldo. I 2014 hedder repræsentanten Cristiano Ronaldo og som en symbolsk hyldest til både ham og den nye Mercurial Superfly havde Nike inviteret en række gæster til Estadio Nacional i Lissabon, for at teste den nye Superfly af. Det tætteste vi kan komme på Cristiano Ronaldo hos os er J92 aka Joltter og derfor sendte vi ham naturligvis til Portugal for at være med ved fejringen.

Få dit eget par Mercurial Superfly lige her. - kun 2.099

Her fik Joltter ikke bare lov til at teste Superfly, men han fik sig også en snak med Football Product Director, Shawn Hoy, som har været med hele vejen ved Superfly's udvikling. Og han kunne give os lidt indsigt i, hvilke tanker der lå til grund for udviklingen af ambassadøren for eksplosiv fart: Mercurial Superfly.

Og først og fremmest fortæller Shawn Hoy at Nikes indsigt i Flyknit teknologien tændte flammen, der bled startskuddet til Superfly. Det fleksible materiale åbner således døre til nye måder at gøre tingene på og det kommer i Superfly først og fremmest til udtryk gennem Dynamic Fit Collar. Et element der møder behovet om et ultratæt fit og som Shawn Hoy er overbevist om, ikke kan findes bedre med andre materialer.

Få dit eget par Mercurial Superfly lige her. - kun 2.099

Nike bruger utrolig meget energi på at lytte til fodboldsspillere, både amatører og professionelle, unge og gamle. Og særligt deres unge akademispillere udgør en vigtig rolle i den indledende fase, hvor Nike indsamler viden og indsigt til, hvilken retning de skal gå med deres fodboldstøvler. Og da Nike så var nået frem til det endelige resultat skulle de præsenteres for nogle af deres topspillere. Her havde Shawn Hoy en ret skæg anekdote, fra deres præsentation af støvlen til Kevin-Prince Boateng. Men den skal du næsten høre fra Shawn selv. Han fortæller historien lidt bedre...

Få dit eget par Mercurial Superfly lige her. - kun 2.099

Med den nye Mercurial Superfly har Nike gjort lige præcis det de altid stræber efter; at revolutionere fodboldverden. Indtil videre har Nike leveret to farvevarianter af speedstøvlen og populariteten er ikke til at tage fejl af. Hvad synes du om Nikes Mercurial Superfly? Lever den op til den buzz der har været om den?